Hayır sen kimsinki millete anladıgın yok diyorsun ? Kendini büyük gösterme ufaliyorsun ^^ 1- Yapım aşaması senin cok iyi oldugunu mu gösterir ?? 3 - Ben biri kücük öbürü büyük olsun demedim bunu anlamayacak kadar zavallısın galiba ^^ 4 - Biraz kendi cabalarınla yapki millet özensin ^^ ''Küçük düşürmek çok büyük bir yetenektir! Bu yüzden çok saygı duyuyorum. Çünkü; bunu her adam yapamaz!Mimarlıktan anladığın yok senin. 1- Yapım aşaması var. 2- Biri küçük öbürü büyük mü olsaydı ? 3- Bu tür binaları biraz araştır. 4-Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bunu gibi çok örnekler var![]()
Şuanda boşyere kavga çıkaran sensin. 3- te demek istediğimi anlaman gerekir ? ( 4 teki resim )Hayır sen kimsinki millete anladıgın yok diyorsun ? Kendini büyük gösterme ufaliyorsun ^^ 1- Yapım aşaması senin cok iyi oldugunu mu gösterir ?? 3 - Ben biri kücük öbürü büyük olsun demedim bunu anlamayacak kadar zavallısın galiba ^^ 4 - Biraz kendi cabalarınla yapki millet özensin ^^ ''Küçük düşürmek çok büyük bir yetenektir! Bu yüzden çok saygı duyuyorum. Çünkü; bunu her adam yapamaz!
neyse...Şuanda boşyere kavga çıkaran sensin. 3- te demek istediğimi anlaman gerekir ?
Teşekkürler.İmrendimTebrikler,emeğine sağlık.
Olayı çözdük. Özür diliyorum.Lütfen Konuyu amacından saptırmayın !