Bıktım artık bırakıyorum..

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İki mayıngıraft veb sikripti yapan insan birden bi' seviyeye sahip oluyor da benim mi haberim yok?

Arkadaşım, sen o ürünü istersen 1000 dolara satıyor ol, gel buradakilere 20 liraya sat, yine de paşa paşa onun kurulumunu anlatacaksın, yanlış dosya gönderdiysen doğrusunu atacaksın. Banane senin normalde kaça sattığından?

Hatta kurulumunu anlatmayacaksın, videosunu çekeceksin dökümantasyonunu oluşturup ayrıntılı bir şekilde yazacaksın. Burada daha seviyeli insanlara satarım ederim derken kendine dön bir bak ne kadar seviyeli bir satıcısın?

Sattığın ürünün bir dökümantasyonu var mı? Yok. Kodlar? Spagetti.
Çalışıyor denen şeyin çalışmaması, düzeltmek için para istenmesi gibi davranışlar hiçbir yazılımcıda olmaması gereken davranışlar.

Bu lafım sadece konu sahibine de değil bu şekilde davranan herkese.

Son düzenleme:

MrAga98

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayat bu dove dove adam ediyor bastigin adimlari daha dayanikli yapiyor merak etme her sey gectigi gibi buda gecer Kardes

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
1-2 günlük birikiminle bu kadar yüksekliğe geldiysen 1-2 yılda nerede olursun bilemem.Forumda şu anda adam akıllı yapabilen sayısı çok az ki onları kimse görmüyor.

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
Sonuçta Minecraft pazarındasın.Olur böyle şeyler küçük çocuklar büyüyorlar işte.Daha büyüme aşamasında onlar kafana takmayacaksın rapor et sonra yetkili birisiyle durumu konuş sonucunda kapatırlar o konuyu.Takma böyle şeyleri.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
İnsanları güçlü yapan egoları değil umursamamaktır.
Sen en ufak şeyde pes edersen bir yerlere varamazsın bırak o insanları.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Birileri şikayet ediyorsa vardır bir şeyler ben işi yaptım bitti demek olmaz müşterine ilgi göstereceksin.

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
İşte bu yüzden oto kurulum vb yapmalısın daha önce bende yaşadım uğraşmamak için oto kurulum eklemek şart