xxataberk12
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Saolun adminim bu tavsiye icinBu şekilde söyleyenleri sunucunuza almazsınız, başvurusunu kabul etmezsiniz olur biter. Çok fazla dert etmeye gerek yok.
o anlamda değil yani basiti küçük kendi halinde bir oyun olarak söyledimBasit oyun? Kardes ne anlamda dediğini anlamadım ama umuyorum ki minecraftı wolfteam metin2 seviyesine indirmiyorsundur
Tamamıyla haklısın Tario Kardeşim Bide aaa 2007de çıktı diyenleride direk kovucan bilmiyorlar minecraft ilk olarak bir 4 yıl önce notchun sadece kendi için yaptığı bir oyundu biz en çok 3 yıldır oynuyabilirizBöyle adamlari almiyacaksin gıcık oluyorum.
İlk adı cave gamedi sanırım ben betadan başladım.Tamamıyla haklısın Tario Kardeşim Bide aaa 2007de çıktı diyenleride direk kovucan bilmiyorlar minecraft ilk olarak bir 4 yıl önce notchun sadece kendi için yaptığı bir oyundu biz en çok 3 yıldır oynuyabiliriz
Adamın bilgileri hemen çıkıyor. Bu arada ben starcrafttrden Melloİlk adı cave gamedi sanırım ben betadan başladım.
Farkettim =]Adamın bilgileri hemen çıkıyor. Bu arada ben starcrafttrden Mello![]()