Biktim ayni sunuculardan

BEnBx1

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Keşke yorumumu dikkatli okusaydın :( Sanırım oruçlu yazdığım için pek iyi bir şekilde demek istediğim şeyi anlatamamışım.

Lapis düşmanı olduğunuzu söylüyorsunuz, ama sunucunun merkezindeki şey lapis sisteminin aynısı. Kazdığınız şeyin lapis veya taş olması fark etmez. Sunucuda yaptırdığınız şey oyunculara lapisli sunuculardaki gibi küçük bir alanda makine gibi çalıştırmak.
Ayrıca sizin faction olduğunuzu iddia etmedim. Sizin sunucu türününüz ile faction sunucu türünü karşılaştırdım. Faction türünün daha eğlenceli ve daha çok şey vaad ettiğini belirttim.

Zaten genel olarak sunucunuzu değil sunucunuzun türünü eleştirdim. Sunucunuza girmediğim için böyle yapmam daha iyi olur diye düşündüm.
sunucunuz acikmi ? ipsi ne ? :)

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunuzu tanıtamamışsınız bile ! Unutma elmasın değeri, karın doyurduğu için değildir. Doğada sadece bir cam parçasıdır. Ama insanlar onu öyle büyültmüş ki, küçücük parçaları binlerce lira değerinde olabiliyor. Eğer elmas böyle tanıtılmasa büyük ihtimalle 10-20 liraya satılan bir endüstri taşı olacaktı.
elmas bilinen en sağlam maddelerden biridir ve insanlar onu büyülttüğü için değil, nadir bulunduğu için bu kadar değerli. Endüstride cam kesici, taş yontucu, delici ve perdahlayıcı aletlerde kullanıyor. Farklı renklerde bulunabildiği içinde takı sektöründe kullanılıyor.

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
''Minecraft minecraftır'' başka oyunlar dene Rust filan. :durt:
Hayır Minecraft olsun diyorsan yabancı sunucularda yönel.:dost:

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Turkce oynama net cozum

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bende farklı bir tür açıyorum. Gerçekten emek verdim. Umarım emeğimin karşılığını alabilirim çünkü bu sunucu için birçok görevimi aksattım. Umarım buna değer yoksa yalnızca üzülmekle yetineceğim veya yabancı sunucu piyasasını öğrenip yabancılara açarım. Hatta bunun için İngilizce'mi bile iyice ilerletirim.

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Bende farklı bir tür açıyorum. Gerçekten emek verdim. Umarım emeğimin karşılığını alabilirim çünkü bu sunucu için birçok görevimi aksattım. Umarım buna değer yoksa yalnızca üzülmekle yetineceğim veya yabancı sunucu piyasasını öğrenip yabancılara açarım. Hatta bunun için İngilizce'mi bile iyice ilerletirim.
Eğer yabancı sunucu projesi başlatırsan en büyük destekçin ben olurum :)

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
İlk İngilizce öğreneyim de yoksa dilsiz kalacaz ortalıkta don atlet gibi. Keh keh keh... :kaş:
Benimde iyi değil.Çevirdiğim videoları belki görmüşündür :D
Yabancı oyunlar oynaya oynaya,konuşa konuşa zamanla farketmeden bu konuda bilgili oluyorsun zaten :D

Çevirmen ünvanı var ancak hala verilmiyor kimseye acaba yeterlimiyimdir -_-

Lenient

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tüm sunucular aynıysa parana kıyıp bir sunucu açabilirsin dostum.

xXxIcozxXxIDRI

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Türk faction serverleri oynamam için para verseler oynamam.Faction serverlerin evrimi = Emek- yarı emek ( warp hammadde ) - kolay ( warp lapis ) - ?????? ( oyuna girince p4 set )

Onuuk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Açıkçası yabancıların survival serverlarına bakarsanız çok fark göremyebilirisiniz aynı sistem fakat oyuncuyu boğmuyor

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
Açtığın sunucu "Zor olaycek çok zor ! İnsanlar ağlayacek !" tarzında açılmış bir sunucu gibi duruyor. Sloganınız bile "DAHA ZORU YOK".
Üstelik sunucunuzda diğer sunuculardan farklı, eğlenceli bir sistem bulunmuyor. Hatta normalde olan sistemleri bile kısıtlamışsınız.
Zor ama sıradan bir survival.
Sıradan survival derken yanlış anlama. Sunucun kötü demiyorum. Oldukça kaliteli. Ama farkını ortaya koyabilecek tek bir özelliği var çok zor olması.

Ancak hiçbir insan eziyet çekmeyi sevmez. Maden bulduğunuzda bile onu kırma olasılığımız düşük.
İnsanlar vanilla survivalda elmas bulduğunda direkt kazıp kazanabiliyor. Ama sizin sunucu elması bile kazamayacağını söylüyor.

Suncunuz kaliteli ama fikri çok kötü. Eğer zor bir sunucu yapmak istiyorsanız, bunu elması kazmamızı, büyü basmamızı veya negatif etkiler almamızı sağlayarak oyunda zaten olan şeyleri engelleyerek değil, oyunda olmayan mekanikler ekleyip oyuncuların bu mekanikleri keşfetmesi, mekaniklerin gerekliliklerini yapmaya çalışması hem onları yeni bir şeyler yaptığı için eğlendirir hemde oyunun zorluk seviyesini arttırabilir.

Tamamen doğaçlama bir sistem olarak, oyunda 2. bir world eklenir. Bu world'e başka bir gezegen veya ay falandır, gezegene gitmek için uzay mekiği yapmaya uğraşmak, o gezeni keşfetmek, planlar kurmak daha hoş olabilir. Evet, uzay merkiği yapmak zor. Ama sonucunda ne olacağını bilmiyorsun, keşfediyorsun ! Gittiğin gezegende tabii ki iyi bir şekilde tasarlanmalı. Yerçekimi, oksijen vb. ayarlanmalı farklı ve daha güçlü moblar olmalı. İnsanlar oraya gitmek için çaba harcayacak. Çaba harcadıkça sunucuya daha çok bağlanacak. Şu anda sadece birkaç saniyede tasarladığım bir fikir olduğu için uygulandığında çok eğlenceli bir sistem olmaz. Ama uzun bir düşünme aşamasından sonra çok güzel bir mekanik bulunabilir.

Aksi takdirde oyuncular bu "En zoru" olayından çok kolay bir şekilde sıkılacaktır.
Yani sunucunuzun kaliteli olması ve emek harcanmış olması oynanabilir ve güzel bir sunucu ortaya çıkarmaz.
Hem kaliteli, hem eğlenceli bir sunucu açmak kolay değildir. Uzun süre düşünmek farklı, yeni ve eğlenceli mekanikler bulmayı gerektirir.
Destan Yazmış Alkışlayın Ben Bile Üşenirdim Waowww (bir şey Anlamadım Neyse :p)

Ve Önerim MODLU SURVİVAL .

MrPoteyto

Is the excellence? Ok..
En iyi cevaplar
0
Selamün Aleyküm kardeşim. Sana bir önerim var ve bunu yaparsan bence istediğin sunucuyu bulabilirsin. Öncelikle istediğin bir kaç aynı kategoriden sunucu seç ve hepsinde ayrı ayrı 5-10 dk oyna. Böylece seçtiğin sunuculardaki farkları bulmuş olacaksın ve artık kalıcı sunucunu seçmen daha kolay olacak. Eğer yine sunucu bulamadıysan aynı yöntemi tekrar deneyebilirsiniz. Bu arada siz de benim gibisiniz :) Bende normal sunuculardan bıktım ve diğerlerinden farklı olacak bir sunucu açmaya karar verdim. Yakında açılacak sunucum hakkında daha fazla bilgi için benlen iletişime geçebilirsiniz.
Biraz fazla yazdım ama daha iyi bilmen içindi :)

İyi geceler kardeşim.

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
2012-2013 sunucular döneminden başka bir dönem gelmeyecek. Çok boş yapmaya gerek yok.
Eski kitle yok, eski fikirler yok, eski saflık yok. Ben 2012'de 13 yaşındaydım, 13 yaşında çoğu kalabalık faction sunucuların en iyi oyuncuları arasında geliyordum. Ne ezen vardı, ne de ezilen. Ben de çocukça davranmazdım. şu an 17-18 yaşında olan kardeşlerimdi onlar. AvianaTR'de ormana çıkmaktan korkup /warp anitkabir in az uzağına evlerimizi yapardık, faction ne bilmezdik bi klan evimi claimleyince üzülürdüm, AxiCraft'ta ilk pro4 setimi ormanda cleanup yaparak kazanmıştım, 1 yılı geçmedi sunucuda birinci oldum. Karpuz tarlalarınla para kasmak mı, xp için xp farmlar kurmak mı, dupe yapmak mı, *****la xray açmak mı, hepsi bizdeydi ve hepsi oldukça eğlenceliydi. TS3 odalarına girerdik, her klanın kendi tssi olurdu, bi klana girmiştim en iyi klanlardan biriydi, o zamanlar iyi değildim pek sunucuda. Klan sahibi 20'lerindeydi, savaşa giderdik çok çok eğlenceli günlerdi. Klan kaleleri feth ederdik, ender pearl bugu ile kalelere girip spawnkill atardık üyelere. Hiçbir eventi kaçırmazdık, server kurucusunu abimiz bilirdik saygıdan kusur etmezdik. Savaşırken hile açmazdık, sadece xray kullanırdık o da başlarda. Klan kalelerini, klandaki üyelerin çarlarına girip login olmadan koordinat alarak bakardık. Bir günlüğüm vardı 13 yaşında, beni öldüren kişileri not almışım, benim gerçek hayatım buydu, gözümü kapatınca her ayrıntısını hayal edebiliyorum. AxiCraft denen sunucu 3 ay boyunca yetkilisiz kaldı, kurucu tatildeydi. 150 kişi rehber dahi olmadan kendi kendini idare etmeyi bildi. Şimdi 10 kişilik sunucu idare edilemiyor. Çok üzülüyorum, çok.
Şimdiki kitle ile bunları geri döndürmek imkansız. Teşekkürler anneler, babalar. Çocukları bu hale getiren kendileri değil, sizlerin savrukluğu, ilgiyi kontrol edemeyeşinizdir. 8 yaşındaki çocuğu dışarıya salarsanız, o yaşında oturmayan karakteri dışarıda öğrendikleri ile oturur.
Diyeceğim başka bir şey yok. Bunların hepsini @nigs bilir, @Burakcan bilir.​