ElfonseReyiz
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
arkadaslar ben server açicam bayadir minecraft oynamiyodum sinavlara çalisiyordum acaba bildiniz sw buglari varmi konunun altina yazarsaniz cok iyi olur teşekkürler simdiden
1.7/1.8 olması sizi ilgilendirmez. Sorduğu soruya cevap vermeyecekseniz boş boş mesaj yazmayın.1.10 çıktı neden 1.7/1.8?
ADMIN_SHOP_NAME: "Market"
cok teşekkürler güzel yazmissin kardesim acaba craftbukkit balon dedigin sey paperspigot mu tam olarak biliyomusun1.7/1.8 olması sizi ilgilendirmez. Sorduğu soruya cevap vermeyecekseniz boş boş mesaj yazmayın.
Soruya dönecek olursak;
1. AuthMe'nin /logout bugu var. Bu komudu engelleyerek bugu kapatabilirsiniz.
2. ChestShop kullanacaksanız güncel sürümünü kullanın.
3. Kalite bir Ban plugini kullanın.
4. AuthMe'nin bir bugu vardı. Atıyorum sen Opsun ve adın Test diyelim. Başka birisi sen oyundayken tEsT nicki ile girip otomatik OP olabiliyordu. Küçük bir eklenti ile bug kapatılabilir.
5. Authme file sistemi yerine MySQL sistemini tercih edin. Bazen kayıtlar silinebiliyor. Ve performans kaybı yaşamazsınız.
6. /bukkit:me gibi komutları kapatın.
7. @IRFN 'ın kodladığı SifreliOP eklentisini kullanın.
8. Crash kodunu engelleyin. UnioAntiCrash kullanabilirsiniz.
9. Balon korumalı Spigot/CraftBukkit kullanın.
10. ChestShop configinde
Gibi bir ayar var. Bu kısmı kendinize göre editleyin. Atıyorum oraya Market yazdınız Market adlı kullanıcıyı banlayın.Kod:ADMIN_SHOP_NAME: "Market"
Bildiklerim bunlar. Başka buglar varsa arkadaşlar yazar. Kolay gelsin![]()
PaperSpigot kullanabilirsin.cok teşekkürler güzel yazmissin kardesim acaba craftbukkit balon dedigin sey paperspigot mu tam olarak biliyomusun
dediklerinin hepsini kapattim teşekkürlerPaperSpigot kullanabilirsin.