IMGS ROYALE
play.imaginesmc.net
- En iyi cevaplar
- 0
Selamun Aleyküm arkadaşlar bildiğiniz süreyle atlanan rank skripti varmıdır groupmanager destekli olursa çok iyi olur.
Sistemi Var ^.^ Kendi sunucumda kullanıyorum .. Araya reset veya stop girerse çalışmaya devam ediyor ..skriptle Süreli Olur ancak Servere Reset veya stop veya restart atılır ise süre sıfırlanır..
Eğer paylaşmak istersen özelden yazarmısın?Sistemi Var ^.^ Kendi sunucumda kullanıyorum .. Araya reset veya stop girerse çalışmaya devam ediyor ..
Fakat daha sonradan lag yapar mı bilemiyorum ben lag problemi yaşamadım
3 - 4 ay sonra lag problemi çıkarmaya başlamıştı bende.Sistemi Var ^.^ Kendi sunucumda kullanıyorum .. Araya reset veya stop girerse çalışmaya devam ediyor ..
Fakat daha sonradan lag yapar mı bilemiyorum ben lag problemi yaşamadım
Süreli olur ama every minutes ile yapılır, çok fazla 100-200 oyuncu olan sunucularda lag sorunu yaşanır:skriptle Süreli Olur ancak Servere Reset veya stop veya restart atılır ise süre sıfırlanır..
every minutes:
loop all players:
add 1 to {sure.%loop-value%}
Yalnız benim istediğim oyunda durdukça rütbe atlaması.Pex plugininde süre olayı mevcut. Örneğin 1 aylık vip yapıyorsun süre sonunda bitiyor.
Ör: pex user <user> timed add <permission> <lifetime in seconds> [world]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Skript hakkında çok bilgim yok. Kodlayabileceğimi sanmıyorum o yüzden istedim hazır bir şeySüreli olur ama every minutes ile yapılır, çok fazla 100-200 oyuncu olan sunucularda lag sorunu yaşanır:
Kod:every minutes: loop all players: add 1 to {sure.%loop-value%}
Kodlanması aşırı bir şey lakin loop kullanılması gerekir (kullanılmadan yapılır mı bilmiyorum), sunucuda her dakka başına oyuncuları looplayacağı için lag olabilir.Yalnız benim istediğim oyunda durdukça rütbe atlaması.
Skript hakkında çok bilgim yok. Kodlayabileceğimi sanmıyorum o yüzden istedim hazır bir şey![]()
Loopsuz while ile yapılabilir.Kodlanması aşırı bir şey lakin loop kullanılması gerekir (kullanılmadan yapılır mı bilmiyorum), sunucuda her dakka başına oyuncuları looplayacağı için lag olabilir.
Yarin ornek atarim bilmem devamini getirebilirmisin./rutbe atla yazcaklar atlayacaklar yeterli paralari var ise.Yapabilecek baba yiğit varmı![]()