Bildirim sorunu iyice sıklaştı!

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, forumda uzun zamandır olan bir bildirim hatası vardı ve onarılmamıştı, şu aralar epey arttı. "Bildirimler" yazısının yanında "14" var ancak, üstüne geldiğimde iki tane bildirim sarı gözüküyor ve onları da okumuş oluyorum. Aynısı ard arda üç defa başıma geldi... Bence artık bu sorunu çözmenizin zamanı geldi...

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bende Öyle Bir Hata Yok Ama İzlediğim Konularda Bile Arada Bildirim Gelmiyor Mesaj Yazıyorum Konudan Çıkıyorum Yarım Saat Sonra Konuya Tekrar Giriyorum Birde Ne Göreyim En Az 3 - 5 Tane Mesaj Var Ve Bildirim Gelmemiş

NeveseRC

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bildirim var gözüküyor tıklıyorum sponsor reklamı geliyor where is the bildirim .

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Defalarca söyleniyor grup bildirimleri diye kurtulmak istiyorsanız izlediğiniz bütün grupları izlemeyi iptal edin sorun düzeliyor ama haberimin olmasını istediğimden iptal etmiyorum .3

K

Klood07

Ziyaretçi
Daha dün 66 bildirim geldi ama sadece bir bildirim gözüktü .-.

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
aynı oluyor .-.[DOUBLEPOST=1408011078,1408009172][/DOUBLEPOST]
Defalarca söyleniyor grup bildirimleri diye kurtulmak istiyorsanız izlediğiniz bütün grupları izlemeyi iptal edin sorun düzeliyor ama haberimin olmasını istediğimden iptal etmiyorum .3
Ben etiketlendiğim konu hakkında bildirim almadım ?

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
O bildirimler forum grubunuzda mesaj gelirse otomatik bildirim olarak sayiliyor. Benim grubum yok ve şu an hiç bildirim almiyorum