Eğer Sadece Kendin Duyacaksan Sound Editleyip Yapabilirsin Ama Hamachi Sunucunda İstiyorsan karşındakininde İndirmesi Editlemesi Lazım
ResourcePack ile yapabilirsin. İstersen haritaya resourcePack ekleyebilirsin @ByEnderTR![]()
Artık resource packlerde sadece dokular değil sesler de değiştirilebiliyor ayarladığın resource packı sunucuna yükleyip istediğinş şarkıların ve seslerin çalınımını yapabilirsin. (tabi oyuncuların o resource packı yüklemeleri gerek)
Command blockta "playsound" komutu vardır yani "sesioynat".Aslında şöyle bişi yapmak istiyorum dostum.. Ben kız arkadaşımla oynuyorum da böyle bir odaya girdimi bizim şarkımız çalsın gibi bir durum..Bunu kolay yoldan nasıl yapabilirim sadece 1 şarkı yanipaketlerle uğraşmadan kolay yolu varmıdır ?
Teşekkür Ederim.
Biraz araştırırsan MC'de bazı formatlar da müzikler direk çalınabiliyor.Command blockta "playsound" komutu vardır yani "sesioynat".
Bu komut ile oyundaki herhangi bir sesi çalabilirsin tabi o ses oyunda var olduğu sürece.
Dediğim gibi resource pack ile sesleri ayarla. Daha sonra odanın içine komut bloğunu yerleştir. Belirlediğin bir rangeye herhangi bir entitiy girdiğinde istediğin sesi çalsın. Komutun kullanımını tam olarak hatırlamıyorum şu an belki Wiki'den bulabilirsin.
Nota bloğu ile super mario çalınıyor onu mu demek istiyorsunBiraz araştırırsan MC'de bazı formatlar da müzikler direk çalınabiliyor.
Fakat sözün dışında melodi şeklinde.
Biraz kurcalayayım birazdan yazarım.
Yani "krdsm" öyle texture'e gerek yok sunucu amacı ile yapılacaksa.
@Zurinqun
Eh. Ben sadece bildiklerimi söyledim ama (multiplayer için) herhangi bi' eklentiyle kolayca yapılabilir.[DOUBLEPOST=1420912352,1420912314][/DOUBLEPOST]Biraz araştırırsan MC'de bazı formatlar da müzikler direk çalınabiliyor.
Fakat sözün dışında melodi şeklinde.
Biraz kurcalayayım birazdan yazarım.
Yani "krdsm" öyle texture'e gerek yok sunucu amacı ile yapılacaksa.
@Zurinqun
Song name?Nota bloğu ile super mario çalınıyor onu mu demek istiyorsun![]()
Evet. Çalabilirsin.Siz baya teknik konuşuyorsunuzAçıkcası ben şunu demek istiyorum.Oyunun sound müzik kısmına ben kendi convert ettiğim bir şarkıyı koyup onu çaldırabilir miyim. ?
Nu o değelEh. Ben sadece bildiklerimi söyledim ama (multiplayer için) herhangi bi' eklentiyle kolayca yapılabilir.[DOUBLEPOST=1420912352,1420912314][/DOUBLEPOST]
Song name?
SARUDE - DANDSTORM?*????????9.487^2141536
"Napıyonuz qııı" diyen Zeliş yengem yüzünden beynim wefad oldu gomen' nasai.Nu o değel![]()
Tamam o zaman ben muzik kutusuna koydugumuz cdlerden herhangi birtanesini kendi istediğim müziği konvert edip yükleyip kızın pcsine bağlanıp o dosyayı değiştirmem gerekiyor anldıgım bu aynı işlemi ondada yapmam gerekiyor.Evet. Çalabilirsin.