Bilen var mı ?

Slobodno

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selam..

Sormak istediğim soru şudur ; Ben bu muzik cdlerine kendi şarkımı koyabilir miyim ? Oyunun içine kendi istediğim kısa bir müzik koymak istiyorum bu mümkün müdür ? Bu arada multiplayer server oynuyoruz hamachi üzerinden..

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Eğer Sadece Kendin Duyacaksan Sound Editleyip Yapabilirsin Ama Hamachi Sunucunda İstiyorsan karşındakininde İndirmesi Editlemesi Lazım

Slobodno

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Eğer Sadece Kendin Duyacaksan Sound Editleyip Yapabilirsin Ama Hamachi Sunucunda İstiyorsan karşındakininde İndirmesi Editlemesi Lazım

Şimdi bu müzik cdlerini editledik diyelim tabi onda farklı çalacak ondada aynı şekilde editlemem gerekiyor.

Bu arada formatını convert ettikten sonra hangi dosya içine koyuyoruz.

ResourcePack ile yapabilirsin. İstersen haritaya resourcePack ekleyebilirsin @ByEnderTR :(

Kusura bakmayın :) Ben o kadar bilgili değilim.ResourcePack anlamadım açıkcası :)

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Artık resource packlerde sadece dokular değil sesler de değiştirilebiliyor ayarladığın resource packı sunucuna yükleyip istediğinş şarkıların ve seslerin çalınımını yapabilirsin. (tabi oyuncuların o resource packı yüklemeleri gerek)

Slobodno

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Artık resource packlerde sadece dokular değil sesler de değiştirilebiliyor ayarladığın resource packı sunucuna yükleyip istediğinş şarkıların ve seslerin çalınımını yapabilirsin. (tabi oyuncuların o resource packı yüklemeleri gerek)

Aslında şöyle bişi yapmak istiyorum dostum.. Ben kız arkadaşımla oynuyorum da böyle bir odaya girdimi bizim şarkımız çalsın gibi bir durum..Bunu kolay yoldan nasıl yapabilirim sadece 1 şarkı yani :) paketlerle uğraşmadan kolay yolu varmıdır ?

Teşekkür Ederim.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aslında şöyle bişi yapmak istiyorum dostum.. Ben kız arkadaşımla oynuyorum da böyle bir odaya girdimi bizim şarkımız çalsın gibi bir durum..Bunu kolay yoldan nasıl yapabilirim sadece 1 şarkı yani :) paketlerle uğraşmadan kolay yolu varmıdır ?

Teşekkür Ederim.
Command blockta "playsound" komutu vardır yani "sesioynat".
Bu komut ile oyundaki herhangi bir sesi çalabilirsin tabi o ses oyunda var olduğu sürece.
Dediğim gibi resource pack ile sesleri ayarla. Daha sonra odanın içine komut bloğunu yerleştir. Belirlediğin bir rangeye herhangi bir entitiy girdiğinde istediğin sesi çalsın. Komutun kullanımını tam olarak hatırlamıyorum şu an belki Wiki'den bulabilirsin.

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Command blockta "playsound" komutu vardır yani "sesioynat".
Bu komut ile oyundaki herhangi bir sesi çalabilirsin tabi o ses oyunda var olduğu sürece.
Dediğim gibi resource pack ile sesleri ayarla. Daha sonra odanın içine komut bloğunu yerleştir. Belirlediğin bir rangeye herhangi bir entitiy girdiğinde istediğin sesi çalsın. Komutun kullanımını tam olarak hatırlamıyorum şu an belki Wiki'den bulabilirsin.
Biraz araştırırsan MC'de bazı formatlar da müzikler direk çalınabiliyor.
Fakat sözün dışında melodi şeklinde.
Biraz kurcalayayım birazdan yazarım.
Yani "krdsm" öyle texture'e gerek yok sunucu amacı ile yapılacaksa.
@Zurinqun

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Biraz araştırırsan MC'de bazı formatlar da müzikler direk çalınabiliyor.
Fakat sözün dışında melodi şeklinde.
Biraz kurcalayayım birazdan yazarım.
Yani "krdsm" öyle texture'e gerek yok sunucu amacı ile yapılacaksa.
@Zurinqun
Eh. Ben sadece bildiklerimi söyledim ama (multiplayer için) herhangi bi' eklentiyle kolayca yapılabilir.[DOUBLEPOST=1420912352,1420912314][/DOUBLEPOST]
Nota bloğu ile super mario çalınıyor onu mu demek istiyorsun :(
Song name?

SARUDE - DANDSTORM?*????????9.487^2141536

Slobodno

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Siz baya teknik konuşuyorsunuz :) Açıkcası ben şunu demek istiyorum.Oyunun sound müzik kısmına ben kendi convert ettiğim bir şarkıyı koyup onu çaldırabilir miyim. ?

Slobodno

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet. Çalabilirsin.
Tamam o zaman ben muzik kutusuna koydugumuz cdlerden herhangi birtanesini kendi istediğim müziği konvert edip yükleyip kızın pcsine bağlanıp o dosyayı değiştirmem gerekiyor anldıgım bu aynı işlemi ondada yapmam gerekiyor.

Ve ben oyunda muzik kutusuna o cd yi takınca ıkımızde de aynı çalacak doğru mudur ?