Bilen var mı ?

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
GarantiCep Bank diye bir şey varmış , numarama gelen kod ile bankadan karşıdakinin yolladığı parayı çekebiliyormuşum , aklıma birkaç soru takıldı da. Örneğin ben parayı çektim , adam itiraz edebiliyor mu ? Yanlışlıkla yolladım vesaire gibi. Veyahut hat benim üstüme değil , hattın asıl sahibine mesaj gider mi kısaca 3. bir kişinin haberi olur mu ? Bilen varsa sorunlarını yazabilir mi ?

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Üşenmedim Garanti m.h'yi aradım :D Para yattığında sen parayı çekmeden parayı yatıran kişi itiraz edip parayı çekebilirmiş. Hattın sahibinede mesaj gidiyor imiş. Tişikkirlir.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Üşenmedim Garanti m.h'yi aradım :D Para yattığında sen parayı çekmeden parayı yatıran kişi itiraz edip parayı çekebilirmiş. Hattın sahibinede mesaj gidiyor imiş. Tişikkirlir.
Hattın sahibine nasıl gidiyor , hattın takılı olduğu telefona ise sorun yok , fakat hattın asıl sahibinin telefonuna ise sorun var .-.

McWeb

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hattın sahibine nasıl gidiyor , hattın takılı olduğu telefona ise sorun yok , fakat hattın asıl sahibinin telefonuna ise sorun var .-.
Hocam şöyle mi demeye çalıştınız :
Kod:
Hat babamın üstüne ama ben kullanıyorum . Babamın asıl hattına mesaj gider mi?

McWeb

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bildiğim kadarıyla sadece asıl numaraya mesaj gider

McWeb

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha detaylı bilgiyi müşteri hizmetlerini arayarak alabilirsin...

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gidiyorsun turkcell'e babanla beraber, hattın kullanımını üstüne alıyorsun. Sıkıntı kalmıyor :D