Bilgi Kanalları ?

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bilgi kanallarına olan ilgi yüksek bende bir bilgi kanalı kuracağım ama bu kanal oyunlar üzerine kurulu bir bilgi kanalı olacak easter eggler top 10 list falan oyun uzerine bir bilgi kamalı kurmak yerine direk farklı indie oyunlarin oynanış Videosunu mu cekeyim yoksa oyunlar üzerine kurulu bir bilgi kanalı mi kurayim

ZeYus0308

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tutar mı peki çünkü turkiyede oyunlar üzerine bilgi kanalı kuran yokta varsa bile gelişmemiş :D yerimde saymak istemem
Enes Acar gibi bir kanal kuracaksan tutma ihtimali yüksek. Hikayeli oyunlarda zor geçilen bölümleri geçme taktikleride verebilirsin.

NOT : Enes Acar sadece oyun bilgisi kanalı değil. İstersen girip içeriklerinde göz gezdirebilirsin.

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Enes Acar gibi bir kanal kuracaksan tutma ihtimali yüksek. Hikayeli oyunlarda zor geçilen bölümleri geçme taktikleride verebilirsin.

NOT : Enes Acar sadece oyun bilgisi kanalı değil. İstersen girip içeriklerinde göz gezdirebilirsin.
Gelişmez.Oyun Kanalı Kurarsan %99 Bu Olur.
Yaklaşık 3 yıldır youtubedeyim ve artık kanal silip durmakta sikildim benim 1klik kanalim vardı ve amacım eski kanalına kavusmak aama abone bakımından şuanda ne tur oyun videoları ceksem kanalim gelişir diye düşünüp duruyorum hangisi sizce
A)bedava online oyunlar dragon saga-zula-airmech gibi
B)paralı oyunlar (PC çok iyi değil yani büyük oyunları cekemem farcry primal gibi )
C)minecraft (ama herkes MC çekiyor ve cocuklasmaya başladı ve bende sikildim ceksem bile ne çekecem map minigame modlu ?)

ZeYus0308

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaklaşık 3 yıldır youtubedeyim ve artık kanal silip durmakta sikildim benim 1klik kanalim vardı ve amacım eski kanalına kavusmak aama abone bakımından şuanda ne tur oyun videoları ceksem kanalim gelişir diye düşünüp duruyorum hangisi sizce
A)bedava online oyunlar dragon saga-zula-airmech gibi
B)paralı oyunlar (PC çok iyi değil yani büyük oyunları cekemem farcry primal gibi )
C)minecraft (ama herkes MC çekiyor ve cocuklasmaya başladı ve bende sikildim ceksem bile ne çekecem map minigame modlu ?)
B şıkkı gayet ideal.WWE 2K16 gibi oyunlar çekebilirsin oyun çekeceksen. Minecraft'ta ise RPG çekebilirsin. Son zamanlarda hiç Minecraft'ta RolePlay videoları görmüyorum.

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
B şıkkı gayet ideal.WWE 2K16 gibi oyunlar çekebilirsin oyun çekeceksen. Minecraft'ta ise RPG çekebilirsin. Son zamanlarda hiç Minecraft'ta RolePlay videoları görmüyorum.
Minecraft rpg bana ters ama b şıkkı için şunu söyleyeyim oynadigim oyunların grafikleri çok iyi değil maalesef yanı oynayabilecegim ornek oyunlar tracmania turbo-gungeon-dont starve-rogueland-binding of isaac gibi grafiği çok yüksek olmayan oyunlar benim kanalim bunlarla gelişir mi ki ?

ZeYus0308

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft rpg bana ters ama b şıkkı için şunu söyleyeyim oynadigim oyunların grafikleri çok iyi değil maalesef yanı oynayabilecegim ornek oyunlar tracmania turbo-gungeon-dont starve-rogueland-binding of isaac gibi grafiği çok yüksek olmayan oyunlar benim kanalim bunlarla gelişir mi ki ?
Maalesef hayır :(

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Az bilinen bilgileri bir videoda birleştirip paylaşabilirsin. Böyle daha çok izlenip tutulma potansiyelin artar.
Mesela videonun adı ;
> Minecraft Az Bilinen #10 Hata
> Birinin Yalan Söylediğini Anlamanın #5 Yolu

Gibi. Örnekler çoğaltılabilir..