ElzemCraft
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 1
Kesin bir şey söyleyemem fakat hepsinin eski olduğunu bilin eski her zaman sorunludur.bu yazdığın pluginlerin içinden biri yüzündenmi sunucu çöküyor ?
Kesin bir şey söyleyemem fakat hepsinin eski olduğunu bilin eski her zaman sorunludur.bu yazdığın pluginlerin içinden biri yüzündenmi sunucu çöküyor ?
Eski her zaman sorunlu değildir. Aksine eski bazen yeniden de iyidir.Kesin bir şey söyleyemem fakat hepsinin eski olduğunu bilin eski her zaman sorunludur.
Ekli dosyayı görüntüle 70107
Hayırdır kardeşim kim neye yetmiyor ? 4 gb Ram onlara yetmiyorsa bu adam sunucu açmasın. Yetiyorsa da ki zaten yetiyor sen bu işleri bırak.4GB Ram O Pluginlere Yetmez Söyleyeyim. Ayrıca Plugin Sürümlerin Güncel Değil. Değiştirmeyi Deneyebilirsin.
Kaliteli ve Yeni > Kaliteli ve Eski diyelim o zamanEski her zaman sorunlu değildir. Aksine eski bazen yeniden de iyidir.
çok sağolun ben böyle net cevaplar istiyorum onu yapabilirsin bunu yapabilirsin gibi değil direk söylemeli mesela senin yaptığın gibi letraini sil dedin bunun gibi net cevaplar istiyorum bu arada farm protecti pakettende aldım yeniledimde gene aynı gene aynı daha anlaya bilmiş değilim let ıt raini kaldırıyorum öyle deniyeceğim.LetItrain eklentin arızalı onu silip sunucuyu açmayı dene. Ayrıca FarmProtect eklentisini güncelle. Herhangi bir paketten alınmış ve aldığın pakette de eklentiyle oynamalar olmuş.
FarmProtect:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
LetItRain:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
plotmenin 3 tane plugini var sadece plotsquared yeticekmi ?Kesin bir şey söyleyemem fakat hepsinin eski olduğunu bilin eski her zaman sorunludur.
Ekli dosyayı görüntüle 70107
Evet ekşın yaratmak için addonlarınıda kullanabilirsiniz ama ana şeyler için plotsquared kafiplotmenin 3 tane plugini var sadece plotsquared yeticekmi ?
Skype: LordsOfKeci eklerseniz sorunları anlık ve daha iyi çözebilirim.çok sağolun ben böyle net cevaplar istiyorum onu yapabilirsin bunu yapabilirsin gibi değil direk söylemeli mesela senin yaptığın gibi letraini sil dedin bunun gibi net cevaplar istiyorum bu arada farm protecti pakettende aldım yeniledimde gene aynı gene aynı daha anlaya bilmiş değilim let ıt raini kaldırıyorum öyle deniyeceğim.