BİLGİLİ ARKADAŞLAR KONUYA!!

kadir11231231

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar ben modlu minecraftta dünya oluştururken veya oluşturduğum bir dünyaya girerken "A Fatal Error Has Occured This Connection is Terminated" yazısı geliyor.

Dipnot:Önceden oynarken böyle bir hata ile karşılaşmıyordum.

Yardımarlınızı bekliyorum şimdidien teşekkürler.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kullandığın Tecnich launcher yada Curse (FTP) Launcher'de yüklü modları kaldırıp. Tekrar yükle. Eğer Launcher ile değil normal mods olarak giriyorsan. Sana tavsiyem .minecraft klasörünü komple temizleyip baştan yüklemen. Bu hata çoğunlukla oyun dosyalarının bozulmasından oluşuyor.

kadir11231231

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kullandığın Tecnich launcher yada Curse (FTP) Launcher'de yüklü modları kaldırıp. Tekrar yükle. Eğer Launcher ile değil normal mods olarak giriyorsan. Sana tavsiyem .minecraft klasörünü komple temizleyip baştan yüklemen. Bu hata çoğunlukla oyun dosyalarının bozulmasından oluşuyor.
Ftb ile giriş yapıyorum ve dediğin gibi başka forumlarda da gördüm zaten.Oyun dosyalarını temizledim birdaha kurdum yine aynı hatayı aldım.Ama bir kere daha denerim.Başka önerin varsa söylersen sevinirim.

kadir11231231

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sen FTP diyorsun bu FTB nin yeni launcherimi? Birde bu launcheri curse in sitesindenmi indiriyorsun?