Bilgisayar Alacağım Ama Yardımınız Gerek

LALAHAN

Marangoz
En iyi cevaplar
0
2.500-3.000 M***mum fiyat
Hacı paran varsa ;
AMD FX-8350(4.0GHz)AM3+ işlemci al ayrıca ekran kartınında AMD ATI Radeon HD 7970 veya NVIDIA GTX 670 al derim :)Ekran kartı da alacaksan dediklerim dışında AMD ATI al derim.AMD şu anda Dünya'nın en iyi ekran kartlarını üretiyor :)

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hacı paran varsa ;
AMD FX-8350(4.0GHz)AM3+ işlemci al ayrıca ekran kartınında AMD ATI Radeon HD 7970 veya NVIDIA GTX 670 al derim :)Ekran kartı da alacaksan dediklerim dışında AMD ATI al derim.AMD şu anda Dünya'nın en iyi ekran kartlarını üretiyor :)
Benden mi gördün :D
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

(İstersen artırırsın ben 8GB Dan fazla tavsiye etmiyorum)

Bu son düşüncem biraz fikir alış verişi yaptım sonunda böyle olmasına karar verdim işlemciyi biraz araştır yok AMD sistem sevmem Intel olsun dersen anakart falan değiştirip tekrar önereyim ama bu şekilde bence gayet hoş :)

FİYAT = 2324 (%25 indirimli hali budur kampanya sadece hafta sonlarıdır, Hafta içi daha pahalıya gelebilir.)
Yine tutturamadım 3000'i ya :D

Kardeşim önerimi yazdım belki görmemişsindir diye konuyu upuyorum ve bu da hocamın topladığı PC :D

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar bazı toplatmalı parçalar uymayabilir mesele yeni bir ram aldın ama bilgisatar çalışmıyor bunun sorunu bilgisayar ram i tanımamıştır eğer sen toplatma alcaksan ilk önce bir dene yoksa bozuk çıkar paran boşa gider ama eger tam alcaksan asusu öneririm hiç kasmıyor

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar bazı toplatmalı parçalar uymayabilir mesele yeni bir ram aldın ama bilgisatar çalışmıyor bunun sorunu bilgisayar ram i tanımamıştır eğer sen toplatma alcaksan ilk önce bir dene yoksa bozuk çıkar paran boşa gider ama eger tam alcaksan asusu öneririm hiç kasmıyor
Abi biz bu işin okulunu okuduk bilmesek elimizi atmayız zaten :D
Ramleri bile özellikle 1866Mhz verdim AMD camiasıyla iyi gittiği için intel olsa uçurum fark olmiycaktı ondan Intel bilgisayara genelde 1600 Mhz önerilir

Ve mesela ilerde RAM'i artırmak istedi yanlış hatırlamıyorsam 4tane slot var anakartda ben tek modul önerdim o da tek modül 1866 Mhz Gskill RipjawsX alırsa hiçbir sorun çıkartmadan uyuşur :)

O kadar uğraştım milleti birbirine kattım PC önerileri için de arkadaş ne konuya giriyo ne de bi yorum yapıyo :cry:

Oha! bendeki ışığı gören minecrafttürk ekibi foruma PC taşımışlar D:SD:AS :ram::cpu: :D :D