Bilgisayar Başında Fazla Durmayın !

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Kusura bakmayın ama tatil günlerinde, okul'un olmadığı gün Türkiye'de bilgisayar oranı artıyor aslında bu oran hep yükseliyor.
Yeni nesil bilişim bağımlısı olmuş, çok iyi hatırlarım eskiden hep sokaklar'da fazlaca çocuklar olurdu ama şimdi bu oran epey düştü. Neyse hayırlısı olsun.
Şu an sokakta oynayan çocuk mu var? :/ [Hiç görmedi*]

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Benim rekor bi 24 saat gibi bir şey şu an. Ama onradan direk uyuyorum, uyyandığımda yine devam :DAS
Ben normalde geç kalkarım bir de üstüne fazla bilgisayar'da kalınca vücud'um kafayı yiyor. Ramazan'da çok iyi hatırlıyorum bir gün, gece saat 04.00'e kadar felan oynadım sonra uyudum İftar vaktinde kalktım ve o günüm çöp oldu gitti.

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Şu an sokakta oynayan çocuk mu var? :/ [Hiç görmedi*]
Elbette var ama eski zamanlar'a oranla düşük. Saklambaç, ebelemece, ziller'e basıp kaç gibi oyunlar oynardık. Futbol oynardık felan. şu an bunlar pek fazla yapılmıyor. (Futbol hariç) Şimdi her şey'i bilgisayar vb. aletler'de yapıyorlar :)

EmirOzaslan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
yetiskin insanda var boyle evlenmeyi calismayi disari cikmayi unutmus oyunlarla geciyo hayati

rekor (17saat ) :)

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
50 Saat Pcnin Başında Oturmak Ve Ölmek Çok Tuhaf bir şey Degil :/

Ayrıca Bilgisayara Kafa Atar Şeklinde Bakmayın Gözlerinizi Bozabilir uzaktan Bakarsanız Sıkıntı cıkmaz

SecretForest

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
18 saati görmüşlüğüm vardır, belki daha fazla. Yani o kadar kasmayın kendinizi.
Yaz tatilinde yemek, tuvalet ve 2-2,5 saat uyku haricinde 76 saat yapmışlığım var :)
15 Dakikada yemek yerim günde 45 dakika o X 3 = 1 Saat 15 Dakika
Tuvalet ihtiyacı 3 günde = 15 Dakika :)
2 Gece uyku = 5 Saat
Toplamda 6,5 Saati çıkarırsak 69,5 Saat

Dipnotcuk: #Ölmedimyaşıyorum​

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu aralar çok açık olmasada yazın bilgisayar haftanın 3 günü mutlaka açık oluyor :D
Eğer senin dediklerini uygularsak şimdiye kadar bizim tutuşmamız lazım.:koş:

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hani bilgisayar başında oturup da ölen sadece 6 kişi varsa ve sizde o bilmem kaç milyonda 6'ya girecekseniz, ölün zaten daha iyi*
Önlem alınabilir tabii ama değmez kafasındayım*
Hani istediğiniz kadar yazın şurada felsefe oluşturabilirim* :C

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
  • 20 Dakika Kuralının Çözümü : 250-300 TL'ye oyuncu gözlükleri var göz rahatlatan biraz sarı ve karanlık görüyorsunuz ama gözünüz ferahlıyor öneririm
  • Egzersiz Yapın Çözümü : Sıra sıra tuvalete gidin tuvaletten sonra biraz evde dolaşın temiz hava alin rahatlıcaksınız (+7 saat için önerilir)
  • Kol ve Dirsek Rahatlatma : İyi bir dönen ofis koltuğunda oturun rahat olursunuz