Bilgisayar Başlangıçta Bile bazen çöküyor

_EmreEge_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bugün bilgisayarı yeni açtım bilgisayarı 2 gündür açmıyorum. (Yada 1). Ama daha bilgsayarı yeni açıyorum video izliyom bilgisayar ekranı Donuyor dırrrrrrr sesi geliyor önüme mavi ekran geliyor Dump Kayıtları hemen oluşuyor ve bilgisayar resim alamadan kapanıyor Psikolojim Bozuluyor. Tekmeleyesim geliyor bilgisayara. Artık bilgisayarı açmaya Korkuyom vede video izlemeye Bune Kader arkadaşım. Babam bilgisayarda ilk açtığında rahat kullanıyor. oyununu ben geliyor video izliyom youtubede çöküyor oysa daha bilgisayarı yeni açtım. Bıktım bu durumdan. Uyuyamıyorum Artık. !! Ne yapmam Lazım ne var bilgisayarımda ?.

Yemek Yapmaya Çalışıyor.

_EmreEge_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Not Virus I have a ESET Smart Security 8 Full License Original

Yemek Yapmaya Çalışıyor.

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çoğukez mavi ekran hatasını görecekken bilgisayarınız kendiniyeniden başlatır bu sebepten hata mesajını göremezsiniz. Bu davranışı değiştirmek için aşağıdaki işlemleri yapın:
Denetim Masası > Sistem > Gelişmiş Sistem Ayarlarına girin.
Gelişmiş sekmesine tıklayın. Başlangıç ve Kurtarma altındaki Ayarları tıklayın.
Sistem Hatası altındaki “Otomatik olarak yeniden başlat” işaretini kaldırın. bu şekilde ss alabilirsin ve sorunu çözebilirsin sanırım

_EmreEge_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben daha çok bluescreenview programıyla bakıyom ama sildim programı

Yemek Yapmaya Çalışıyor.

becermek

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sıcaklık yüzündende olabilirmi mesela benimkide çok ısınınca mavi ekran çıkıyor Cpu 80 ile 90 C arasında seyrediyor sıcaklıktan da olabilir

_EmreEge_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Mavi ekranı beğenemediysen bi konu vardı mavi ekranı değiştirme programını tantıyordu onu ara
Ya anlamıyom şaka yapıcaksanız ciddi durumlarda yapmayın o konuyu ne Amacıyla açtığımı biliyorsun .-. Niye böyle hata vermiş olabilirki ? Ve Çoğu zaman video izlediğimde oluyor ?

Yemek Yapmaya Çalışıyor.

CeapLinCess

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
System 32 yi ardindan bir avm ye gidip yenisini al -_-

Saka bir yana bence fornat en iyi cozumdur :) yada cok isiniyordur olmadi ac kapa yap duzelir