sağlık acısından bilgisayara cok fazla oturma göz agrısı baş agrısı vs vs anlıyacagın en 1 yada 2 saat otur bilgisayara saglık acısından çok kötü yönlerini var bilgisayarın sen her dk her saat bilgisayar da otutursan radyosayana majruz kalıyorsun gözün sulanır görme kaybına kadar ilerler bu hastalıklar anlıyacagın bilgisayar uzak durmaya bak ben en azından 1 saat oturuyorum spor yapıyorum sanada tavsiyem bilgisayar pek vakit gecirmememye bak
+bilgisayar uzun bir süre çalışırsada fanın aşırı ısınırı cpun tavan yapar pc yavaş yavaş donlar olur takılmalar olur onun için bilgisayar en az 1 20 30 dk kapalı kalsın ki bilgisayar cabuk bozulmasın fark edersin zaten pc fanından gelen sesi ısıyı bu ısı bilgisayar işlemcisinden ordaki matereyelerden geliyor ısı ses sadece fandan gelir onun için bilgisayar uzak durmaya bak cık dışarı gez dolaş az vakit gecir bilgisayar cok zaman gecersen bir şey ellde edemesin ki sadece kendini kendini hasta etmiş olur (hasta dediysem bas agrısı göz agrısı gözün yorulur)zaten pc ye cok oturdugunda başın agrımaya başlar gözün sulanır bunlar radyosyonun belirtileri bilgisayar en azından 1 2 saat otur geri kalan vaktini arkadaşlarınla sosyal hayatınla gecir her dk her saniye bilgisayar olursan bu senin için hiç iyi olmaz sanan ufacık bir tavsiye vermiş oldum bu senin kararın sana kalmış bir şey. Hayirli cumalar