Bilgisayar çok çalışırsa...

HUNTERMAN

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayar çok çalışırsa ne olur benim bahsettiğim süre 8-9 saat boyunca viedo izlemek.Annem ders çalışmak için izlemek zorunda ne yapmalıyım?Bilgisayar bozulur mu?

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bozulmazda arada sırada dinlendirmen gerekiyor yoksa fandan motor sesi gibi sesler çıkıyor bi süre sonra.

R

Reloven

Ziyaretçi
Bilgisayarı Yaklasık 8 Aydır Kapatmıyorum. Elektrik Kesilmesi Dışında 5 6 Defa Kapanmıştır.

Poyro

Super Smash Brothers for Nintendo Switch
En iyi cevaplar
0
bilgisayar açılırken fan galba türbülans benzei bir şey yapıyor yedek güç kaynağı aldım herhalde bilgisisayarı bu yıl 1-2 kere kapattım

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayara bir şey olmaz ama acaip elektrik harcadığı için faturaya yansıcak.
İkincisi sağlık önemli tabi arada hareket kalkıp hareket etmeli

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Leptop kullanıyorum ve leptop bozulmadığına göre bilgisayarın da bozulmayacağını düşünüyorum.
Bilgisayar yerine leptop kullanılarak elektrik tüketimi de azaltılır.

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sağlık acısından bilgisayara cok fazla oturma göz agrısı baş agrısı vs vs anlıyacagın en 1 yada 2 saat otur bilgisayara saglık acısından çok kötü yönlerini var bilgisayarın sen her dk her saat bilgisayar da otutursan radyosayana majruz kalıyorsun gözün sulanır görme kaybına kadar ilerler bu hastalıklar anlıyacagın bilgisayar uzak durmaya bak ben en azından 1 saat oturuyorum spor yapıyorum sanada tavsiyem bilgisayar pek vakit gecirmememye bak
+bilgisayar uzun bir süre çalışırsada fanın aşırı ısınırı cpun tavan yapar pc yavaş yavaş donlar olur takılmalar olur onun için bilgisayar en az 1 20 30 dk kapalı kalsın ki bilgisayar cabuk bozulmasın fark edersin zaten pc fanından gelen sesi ısıyı bu ısı bilgisayar işlemcisinden ordaki matereyelerden geliyor ısı ses sadece fandan gelir onun için bilgisayar uzak durmaya bak cık dışarı gez dolaş az vakit gecir bilgisayar cok zaman gecersen bir şey ellde edemesin ki sadece kendini kendini hasta etmiş olur (hasta dediysem bas agrısı göz agrısı gözün yorulur)zaten pc ye cok oturdugunda başın agrımaya başlar gözün sulanır bunlar radyosyonun belirtileri bilgisayar en azından 1 2 saat otur geri kalan vaktini arkadaşlarınla sosyal hayatınla gecir her dk her saniye bilgisayar olursan bu senin için hiç iyi olmaz sanan ufacık bir tavsiye vermiş oldum bu senin kararın sana kalmış bir şey. Hayirli cumalar

HUNTERMAN

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
sağlık acısından bilgisayara cok fazla oturma göz agrısı baş agrısı vs vs anlıyacagın en 1 yada 2 saat otur bilgisayara saglık acısından çok kötü yönlerini var bilgisayarın sen her dk her saat bilgisayar da otutursan radyosayana majruz kalıyorsun gözün sulanır görme kaybına kadar ilerler bu hastalıklar anlıyacagın bilgisayar uzak durmaya bak ben en azından 1 saat oturuyorum spor yapıyorum sanada tavsiyem bilgisayar pek vakit gecirmememye bak
+bilgisayar uzun bir süre çalışırsada fanın aşırı ısınırı cpun tavan yapar pc yavaş yavaş donlar olur takılmalar olur onun için bilgisayar en az 1 20 30 dk kapalı kalsın ki bilgisayar cabuk bozulmasın fark edersin zaten pc fanından gelen sesi ısıyı bu ısı bilgisayar işlemcisinden ordaki matereyelerden geliyor ısı ses sadece fandan gelir onun için bilgisayar uzak durmaya bak cık dışarı gez dolaş az vakit gecir bilgisayar cok zaman gecersen bir şey ellde edemesin ki sadece kendini kendini hasta etmiş olur (hasta dediysem bas agrısı göz agrısı gözün yorulur)zaten pc ye cok oturdugunda başın agrımaya başlar gözün sulanır bunlar radyosyonun belirtileri bilgisayar en azından 1 2 saat otur geri kalan vaktini arkadaşlarınla sosyal hayatınla gecir her dk her saniye bilgisayar olursan bu senin için hiç iyi olmaz sanan ufacık bir tavsiye vermiş oldum bu senin kararın sana kalmış bir şey. Hayirli cumalar

Ben değil annem giri o kadar

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
bilgisayarımı çok nadir kapatırım açıkcası bir şey olmaz bence

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bilgisayarımı çok nadir kapatırım açıkcası bir şey olmaz bence
bir şey olmaz mı :/ pc cok yükenirsen pc cok vakit gecirsen başın agrırı gözün sulanır pc donar pc yavaşlar pc ömrü kısalır pc en az 2 1 saat çalışma prensipi var ne sanıyorsun pc cok cabuk bozuluyor ya vurüs giriyor yada pc bir takım matereyaller yanıyor ömrü kısalıyor bence pc cok vakit insanı yorar ve bagımlık yapar

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
bir şey olmaz mı :/ pc cok yükenirsen pc cok vakit gecirsen başın agrırı gözün sulanır pc donar pc yavaşlar pc ömrü kısalır pc en az 2 1 saat çalışma prensipi var ne sanıyorsun pc cok cabuk bozuluyor ya vurüs giriyor yada pc bir takım matereyaller yanıyor ömrü kısalıyor bence pc cok vakit insanı yorar ve bagımlık yapar
+ bağımlıyım dostum
+ gözlük kullanıyorum tabikide bozar ne sandin
+ çift taraflı soğutma sistemi var bilgisayarımda
+ comodo preminium kullanıyorum

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
yani adamın sana demek istediği şey zenginim