Bilgisayar İslemcim Cok İyi Fakat Minecraft Kasiyor Yardim

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Denetim Masası > Programlar > Java
Java'ya tıkladığında Java Kontrol Paneli açılacak.
Sekmelerden Java'ya git, "Wiew"e bas.
"Runtime Parameters"e -Xms1024M -Xmx3072M -jar yaz. Java'ya 3GB ayırsan modlu modsuz yeter herhalde. :D
Daha sonra Minecraft'ı aç, istediğin profile seçip edit profile de. Orada da "Java Arguments"e -Xms1024M -Xmx3072M yaz.
okumaya üşendim adam roman yazmış :D

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Keşke üşendiğini belirtmeye de üşensen. :D
Fazla uzatmayalım yoksa konu katledilecek.
zaten çoğu konuya giriorum kocaman roman yazıyorlar okumaya üşeniyorum sonra üşendim demeyede üşeniyorum hatta üşendiğimi zihnimden kontrol etmeye bile üşeniyorum ama bazen yazasım geliyor (evet bencede uzatmayalım bu son mesajımdı :D konuyu terk etmekteyim )

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
zaten çoğu konuya giriorum kocaman roman yazıyorlar okumaya üşeniyorum sonra üşendim demeyede üşeniyorum hatta üşendiğimi zihnimden kontrol etmeye bile üşeniyorum ama bazen yazasım geliyor (evet bencede uzatmayalım bu son mesajımdı :D konuyu terk etmekteyim )
Üşenmeye üşenme fantezisine sahip olamazsın ama

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

alpereny

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O sorun bendede vardı launcher değiştirdim ve hiç kasmıyor bildiğin tüm launcherleri dene mutlaka biri olur.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ya bilmiyorum çok uzun pek okumadım fakat minecraft oynarken 1 kere bile kasmayan bilgisayar yoktur. :D Bendede çok kasıyor benim bilgisayarım da iyi , sanırım tam oyun bilgisayarı fakat gerçekten çok kasıyor o yüzden tek çare minecraft ayarlarına gir bulutları kapat parçacıkları en aza düşür grafikleri hızlı yap parlaklık gerekmedikce açma sarsılmayı göster kapalı yap gibi .... bunları yapınca hem gayet iyi hızlanacak ve hiç anlamayacaksın oyunda kötü görünen bir şey olmayacak. Ama bu demek değildir ki en kral fps ile oynayacağım :D Atalarımız Ne Demiş Gta V Kaldıran bilgisayar 100MB 'lık Minecraft Kaldırmazmış :D
bilgisayara
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
çıktı mı ki?

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ya bilmiyorum çok uzun pek okumadım fakat minecraft oynarken 1 kere bile kasmayan bilgisayar yoktur. :D Bendede çok kasıyor benim bilgisayarım da iyi , sanırım tam oyun bilgisayarı fakat gerçekten çok kasıyor o yüzden tek çare minecraft ayarlarına gir bulutları kapat parçacıkları en aza düşür grafikleri hızlı yap parlaklık gerekmedikce açma sarsılmayı göster kapalı yap gibi .... bunları yapınca hem gayet iyi hızlanacak ve hiç anlamayacaksın oyunda kötü görünen bir şey olmayacak. Ama bu demek değildir ki en kral fps ile oynayacağım :D Atalarımız Ne Demiş Gta V Kaldıran bilgisayar 100MB 'lık Minecraft Kaldırmazmış :D
Gta 5 pc ye çıkmışmı :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o