Yardımın için teşekkür ederim. Oyunlarda sorun yaratır mı ? Cs:go, Lol, Minecraft (Shaderlı)Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Tek kötü özelliği 2. sınıf bir ekran kartına sahip olması ama sonuçta 2500 liraya bir dizüstü bilgisayar
Bende kasa toplamaya çalışıyorum, sana iyi şanslar kardeşim.
Arkadaş 4GB VGA Belleği istemiş dikkatini çekerim, hem Monster dizüstü bilgisayarların dışı alüminyum, yamulur diye almıyorum benLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
İncele monster'ı öneririm kafana yatarsa alırsın.
Hani diyorum, bi çelik yapsanız da daha iyi olsaOradan inceleyebilir ben örnek olsun diye ortaya bıraktım.
Ayrıca aliminyum olması ısınmayı engeller iyi bir şey.
BUNU NASIL YAPMIŞLAR?!?!?
- Ekran Kartı: Nvidia GTX950M 2GB GDDR3
- Hafıza: 8GB DDR4
Bilgisayar konusunda bilginiz var mı bilmiyorum ancak ekran kartı ile belleklerin farklı olması bir durum teşkil etmiyor. Ayrıca orada yazan DDR3 değil ''GDDR3'' aslında yanlış yazılmış GDRR5 olacaktı. Sonuç olarak ekran kartının GDDR3 veya GDRR5 olması ile belleklerin DDR4, DDR3 olması bir sorun teşkil etmiyor.BUNU NASIL YAPMIŞLAR?!?!?of:
Pek bilgim yok, cahilliğimi gösterdiğiniz için teşekkür ederim, cidden yani ^^. Zamanında çok atmışlığım var..Bilgisayar konusunda bilginiz var mı bilmiyorum ancak ekran kartı ile belleklerin farklı olması bir durum teşkil etmiyor. Ayrıca orada yazan DDR3 değil ''GDDR3'' aslında yanlış yazılmış GDRR5 olacaktı. Sonuç olarak ekran kartının GDDR3 veya GDRR5 olması ile belleklerin DDR4, DDR3 olması bir sorun teşkil etmiyor.
Haklısınız DDR3 ile DDR4 arasında ki farklardan birisi DDR4'lerin 4 GHz hıza kadar çıkabilmesi ve daha az güç tüketimidir. Aynı şey ekran kartlarında da geçerlidir. GDDR3 ile GDDR5 arasında pek fark yoktur.Pek bilgim yok, cahilliğimi gösterdiğiniz için teşekkür ederim, cidden yani ^^. Zamanında çok atmışlığım var..
Ama bildiğim kadarıyla DDR3 ile DDR4 arasındaki fark render yapmaya yetecek kadar, yani o kadar da iyi bir şeye ihtiyacı olduğunu sanmıyorum bu arkadaşın...