Bilgisayar Önerin

Gavatos

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
3
Ruh hali
Selamun aleyküm,
Beyler i7 8GB Ram 4GB ekran belleği olan ve 3.0 GHz civarlarında bir laptop lazım.
Bütçem: 2.500 - 3.300 Tl
Ekran kartı tipi: NVIDIA
Marka: Asus, lenovo vs. olabilir
Aradım aradım bulamadım varmı öneriniz ?

Gavatos

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
3
Ruh hali

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Gta V' de Düşük ayarda 60FPS orta ayarda ise 55FPS civarı alınıyor o ekran kartıyla.
Shader'lı Minecraft için bir şey diyemeyeceğim ama shader desteği var, zorlamamaya özen göster :p

NVIDIA GeForce 940M
GTA V:
Low:64.122
Med:54.972
High:14.772
CS:GO Low:168.1
Med:141.1
High:112.6
Ultra: 68.1

ComeBackDude

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oradan inceleyebilir ben örnek olsun diye ortaya bıraktım.
Ayrıca aliminyum olması ısınmayı engeller iyi bir şey.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Oradan inceleyebilir ben örnek olsun diye ortaya bıraktım.
Ayrıca aliminyum olması ısınmayı engeller iyi bir şey.
Hani diyorum, bi çelik yapsanız da daha iyi olsa :p
Monster hayranı değilim pek, ama o fiyata başka 960M satan bulamazsın o da var...

DragonCrawLs

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
BUNU NASIL YAPMIŞLAR?!?!? :pof:
Bilgisayar konusunda bilginiz var mı bilmiyorum ancak ekran kartı ile belleklerin farklı olması bir durum teşkil etmiyor. Ayrıca orada yazan DDR3 değil ''GDDR3'' aslında yanlış yazılmış GDRR5 olacaktı. Sonuç olarak ekran kartının GDDR3 veya GDRR5 olması ile belleklerin DDR4, DDR3 olması bir sorun teşkil etmiyor.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Bilgisayar konusunda bilginiz var mı bilmiyorum ancak ekran kartı ile belleklerin farklı olması bir durum teşkil etmiyor. Ayrıca orada yazan DDR3 değil ''GDDR3'' aslında yanlış yazılmış GDRR5 olacaktı. Sonuç olarak ekran kartının GDDR3 veya GDRR5 olması ile belleklerin DDR4, DDR3 olması bir sorun teşkil etmiyor.
Pek bilgim yok, cahilliğimi gösterdiğiniz için teşekkür ederim, cidden yani ^^. Zamanında çok atmışlığım var..
Ama bildiğim kadarıyla DDR3 ile DDR4 arasındaki fark render yapmaya yetecek kadar, yani o kadar da iyi bir şeye ihtiyacı olduğunu sanmıyorum bu arkadaşın...

DragonCrawLs

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Pek bilgim yok, cahilliğimi gösterdiğiniz için teşekkür ederim, cidden yani ^^. Zamanında çok atmışlığım var..
Ama bildiğim kadarıyla DDR3 ile DDR4 arasındaki fark render yapmaya yetecek kadar, yani o kadar da iyi bir şeye ihtiyacı olduğunu sanmıyorum bu arkadaşın...
Haklısınız DDR3 ile DDR4 arasında ki farklardan birisi DDR4'lerin 4 GHz hıza kadar çıkabilmesi ve daha az güç tüketimidir. Aynı şey ekran kartlarında da geçerlidir. GDDR3 ile GDDR5 arasında pek fark yoktur.

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
paran varsa 500 tl veya 1000 tl bi masa üstü pc al derim şahsen ama yok leptop diyorsan senin secimin gta v oynayacaksan