Bilgisayar oyunlarınızın fotoğrafı.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Torrentle ilgili garezini pek anlamadım tahminim biri sana 'torrentçi noob ' falan yazdı heralde
Hayır sadece etrafta sürekli korsan oyuncular hak yiyor mevzusu var ya o yüzden cidden bu konu beni rahatsız ediyor. Sürekli kendi açımdan açıklama yaptığım halde karşı taraf benim açımdan mevzu ele almıyor ve beni çıldırtıyorlar bu yüzden bu konuları fazla konuşup kendi kendimi rahatsız etmek istemiyorum.[DOUBLEPOST=1424723630,1424723494][/DOUBLEPOST]
Beyler o kadar oyununuz var ama hangilerini oynuyorsunuz ki? :D Benim bunlar var oynadıkları mı da kare içine aldım ama çok oyun oynamadığım için sürekli açık değil hiç biri
Zula çıktı mı ya? O oyunu bekliyordum.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hayır sadece etrafta sürekli korsan oyuncular hak yiyor mevzusu var ya o yüzden cidden bu konu beni rahatsız ediyor. Sürekli kendi açımdan açıklama yaptığım halde karşı taraf benim açımdan mevzu ele almıyor ve beni çıldırtıyorlar bu yüzden bu konuları fazla konuşup kendi kendimi rahatsız etmek istemiyorum.[DOUBLEPOST=1424723630,1424723494][/DOUBLEPOST]
yani tabi oda var millet bedava oynarken ben burda para veriyorum durumuda var acıkçası böyle şeylere çok takılma sen acıklamanı yap sözünün arkasında dur yeter

supiii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Açık beta

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Açık Betası Açılacakmış Yakın Tarihte :)
Bu Arada Korsan Oyun Zararlı Diyenlere Bu Videoyu Atarsın :)

kejdurapa_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

birde origin var
crack olarakda "The Forest Minecraft Prey (1)"

-Edit
originde
BF 1942 2142 BC:2 3 4
Dead Space 1 ve 3 (2 yi arkadaşa verdim vermez olaydım :/)
TitalFall
Vb. daha aklıma gelmiyor :/