8 GB ram var pc de bir 8 GB daha taksam performansınımı arttırmış olurum , ne işime yarar ?SSD : Solid State Drive, eskiden HDD (Hard Disk Drive), bunlar daha hızlı ve daha gelişmişleri diyeyim basitçe
RAM: Random Access Memory, işletim sisteminin geçici olarak yaptığı aktiviteleri yönetir. Yani kısaca o an açık olan şeyler bundan sorulur
Bilmiyor değilim fakat hangisi nerede iş yaptığını bilmiyorum.Ram : Ram bilgisayarın oyun oynarken veya bilgisayarda işlem yaparken kendi önbelleklerinin yetmemesi durumunda geçici hafıza olarak kullandığı parçadır.
SSD : Solid State Disk. Hard Disklere göre daha hızlı ve daha küçükler ve de sessizlerdir.
Ekran Kartı : Bunu cidden bilmiyor musun hocam
İşlemci : Gözlerim kanıyor help me pls
Hard Disk : ._.
Gözle görülür ciddi bir değişim olur mu ? Bir düşüneyim, sanmam. Ancak ağır işler yapan bir isen işine yarayacaktır.8 GB ram var pc de bir 8 GB daha taksam performansınımı arttırmış olurum , ne işime yarar ?
Bknz.Render yapmak, 3D modelleme yaparken render işlemi yapmak,(Aslında bunlar işlemciye de biniyor.)yüksek boyutta ram isteyen oyunlar,... (Fazla ram isteyenler listesi.)Gözle görülür ciddi bir değişim olur mu ? Bir düşüneyim, sanmam. Ancak ağır işler yapan bir isen işine yarayacaktır.
Keşke az sallasaydınız. 0.1 saniyede açılması nedir ? O zaman Celeron olan işlemciye saniyede 2GBPs/1.5GBPs hızında çalışan SSD bağlayalım yine de 0.1 saniyede açılmaz. Ayrıca verdiğiniz bilgilerin hepsi yanlışRAM: İşlemciyle ekran kartinin kankisi, onlara destek oluyo
SSD: Ha bu uşağa windows kurarsan 0.1 saniyede açılır biligsayarin
Ekran Kartı: bilgisayarin kalbi, nekadar iyiyse okadar canli olur
İşlemci: Ekran kartinin kankisi, amaçlari ayni.
Hard Disk: Dosyalarin yüklendiği arkadaş.
şu an bana göre en ideal ram miktari 8gb, yetiyor gerek yok.Gözle görülür ciddi bir değişim olur mu ? Bir düşüneyim, sanmam. Ancak ağır işler yapan bir isen işine yarayacaktır.
Zamqi açıklayici olmaya çalıştım bukadar ciddi okumaBknz.Render yapmak, 3D modelleme yaparken render işlemi yapmak,(Aslında bunlar işlemciye de biniyor aslında.)yüksek boyutta ram isteyen oyunlar,... (Fazla ram isteyenler listesi.)
Keşke az sallasaydınız. 0.1 saniyede açılması nedir ? O zaman Celeron olan işlemciye saniyede 2GBPs/1.5GBPs hızında çalışan SSD bağlayalım yine de 0.1 saniyede açılmaz.
Şimdi Gailo Gaileli'nin neden asıldığını daha iyi açıkladınız.şu an bana göre en ideal ram miktari 8gb, yetiyor gerek yok.
Zamqi açıklayici olmaya çalıştım bukadar ciddi okuma
Aynen genelde bunlar CPU ile yapılan işlemlerBknz.Render yapmak, 3D modelleme yaparken render işlemi yapmak,(Aslında bunlar işlemciye de biniyor aslında.)yüksek boyutta ram isteyen oyunlar,... (Fazla ram isteyenler listesi.)