BİLGİSAYAR SORUNUM VAR! |ONEMLI|

DarkPeoplecraft

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Ben Bu Sorunu Tam 9 Aydır Yaşıyorum! Sorun Şudur Bilgisayarı Açtıktan SOnra Windows aÇILIRKEN Kpanaıyor Sinyal Yok Diyor Yeniden Başlatıyor Kendini %70 açılmıyor arada sırada açılıyor ama başka yerde düzgünce açılıyor komşuda internet kafede vb.
Format ATTIM Olmadı
Anakart Değiştirdim Olmadı
Ekran Kartı Değiştirdim Olmadı
Ne Yapmam Lazım!

Cremranyec78

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Katılıyorum kablolarınızı kontrol edin. Güç kablosunu değiştirdiniz mi ?

Eğer değiştirdiyseniz televizyon vs. gibi elektronik aletlerle paylaşım yapıyor musunuz?
Yapmıyorsanız eğer PowerSupply üzerinde yazan Amper değerlerine bakın ve Odaya bağlı olan şaltere bakın. Eşit değilse yeteri kadar güç çekemiyor olabilir, Ayrıca ana fişten denediniz mi ?

InkaX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba @DarkPeoplecraft ,
Evinizin aldığı güç bilgisayarınıza yetmiyor. Sorun bu.
Çözüm evinizin şalterini değiştirip olduğundan daha yüksek amperli bir şalter almak. Ama bu tehlikelidir. Bilgisayarı çalışıracam diye tüm aletleri yakma riski var. 2. Yöntem ise bilgisayarınıza olduğundan daha az amperli bir güç almak. Buda gücü dengeleyecektir.
Iyi forumlar...

GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba @DarkPeoplecraft ,
Evinizin aldığı güç bilgisayarınıza yetmiyor. Sorun bu.
Çözüm evinizin şalterini değiştirip olduğundan daha yüksek amperli bir şalter almak. Ama bu tehlikelidir. Bilgisayarı çalışıracam diye tüm aletleri yakma riski var. 2. Yöntem ise bilgisayarınıza olduğundan daha az amperli bir güç almak. Buda gücü dengeleyecektir.
Iyi forumlar...

GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evine daha yüksek amperli şalter almak, bilgisayara daha az amperli bir güç almak.