Yardım Bilgisayar Toplama

Spankly

Play.Agoranw.com
En iyi cevaplar
0
Hepinize merhaba arkadaşlar.

6 Seneyi aşkın canım oğlum yavaş yavaş yataklara düştü ve onun yerini başka bilgisayarla doldurmak istiyorum ve konuya gelelim.

Fiyat bütçe olarak 5 - 5.5 bilemedik 6 bine kadar sadece kasa olucak monitörü ben kendim alıcam 400-500 e şimdilik daha sonra değişip msı alıcam aralığa doğru yani ben sistemler hakkında fazla bilgim olmadığı için kasa önerisi olan varmı acaba ryzen işlemciyi öneren çok var intel'e kıyasla en iyi fiyat performans olarak bir kasa sistemi önerirmisiniz. (Kasasıda içinde)

Spankly

Play.Agoranw.com
En iyi cevaplar
0
+ olarak şunuda belirtmek isterim oyundan daha çok okuduğum bölüm çizime dayalı programları rahat kullanabilmem gerekli onu söylemeyi unuttum :)

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
9 K lık sistemler beni batırır ziraatten ihtiyaç kredisi almayı düşünüyorum KYK kredimi gösterip 10 bin isteyeceğim ve kefilde bulucam 10 bin eğer çekebilirsem monitörde içinde 7 bine yaklasırım ama 7 bini geçemem çünkü ünide ev içinde 2 bin felan lazım olucak :/
şu an ihtiyacın yoksa sistem toplamak için tabiri yerindeyse berbat bir zaman :/ güzel sistem bulmak zor ucuza ayrıca ziraaten ihtiyaç kredisi ümidini kes bende 4 mayısta başvurdum hala bekliyorum :huh: laptop bakabilirsin istersen.

Spankly

Play.Agoranw.com
En iyi cevaplar
0
şu an ihtiyacın yoksa sistem toplamak için tabiri yerindeyse berbat bir zaman :/ güzel sistem bulmak zor ucuza ayrıca ziraaten ihtiyaç kredisi ümidini kes bende 4 mayısta başvurdum hala bekliyorum :huh: laptop bakabilirsin istersen.
bakalım pandemi kredisi diye bir şey varmış pazartesi onun için başvuruya gideceğim

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
550W Power var içinde yetecektir sana ki yetmeyecek olsa hazır kasa olarak eklemezler yani rahat olabilirsin.

Spankly

Play.Agoranw.com
En iyi cevaplar
0
abeyler webteknoya adamlar yapıp yollamış tanıt kardeşim diye orda kötü bir şey olsa adamlar belli etmezmiydi bu detayı :(