Ne diyon cahalToplama ile uğraşma bence o paraya bir masaüstü alsan gene rahat edersin toplamada uğraşırsın biraz.
Toplama ile uğraşma bence o paraya bir masaüstü alsan gene rahat edersin toplamada uğraşırsın biraz.
3000 tl ye rahat i7 pc toplanır i5 nedir abi? :/MSI H97 PC Mate
Intel Core i5 4460
MSI R9 380 GAMING
8 GB RipjawsX Kit – F3-14900CL9D-8GBXL
WD 3.5″ 1TB Caviar Blue
Cooler Master N400 NSE-400-KKA600-N 600W
AOC 23” i2369v
gidip vatandan alırsan kendileri toplayıp birleştiriyor zaten. Toplama PC her zaman hazır pc'den daha performanslıdır3000 tl ye rahat i7 pc toplanır i5 nedir abi? :/
En sağlamı git 3000 tl ye mağazalardan pc al bir de onu birleştirmekle uğraşacaksın ohooo
Ben olsam hiç kafa yormazdım..
Yah cahil cahil konuşup yanlış bilgi vermeyi bırak. Hadi sığdır bakalım i7 sığdırabilcen mi ?3000 tl ye rahat i7 pc toplanır i5 nedir abi? :/
En sağlamı git 3000 tl ye mağazalardan pc al bir de onu birleştirmekle uğraşacaksın ohooo
Ben olsam hiç kafa yormazdım..
( Toplama pc hakkında bilgim yok * )Yah cahil cahil konuşup yanlış bilgi vermeyi bırak. Hadi sığdır bakalım i7 sığdırabilcen mi ?
Knka cahalsın UZA( Toplama pc hakkında bilgim yok * )
Ama 3000 TL'ye i7 pc çok rahat alınır yani işlemci hızıda yüksek olur ama ekran kartı belleği ve biti fazlaysa i5 alırsın zaten piyasada 256 bit ekran kartı olan bilgisayar satılmıyor o açıdan toplama iyi olur 2000 TL ye bile i7 bilgisayarlar var çok abartıya gerek yok gerekli performansı elde edersen zaten sıkıntı kalmaz.
Çoh cahalım değil mi?Knka cahalsın UZA