Bilgisayar

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bir bilgisayar yapımına başladım daha 2 gün geçtiği için pek bir şey ekleyemedim ama siz eklememi istediğiniz bir şey olursa yorumda lütfen belirtin. Unutmadan umarım beğenirsiniz :)
Videonun kalitesizliğinden dolayı özür dilerim :|

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen burada harcanıyorsun :) Açıkçası Teorik Redstone'cu tarzı kişiler kadar bilgin ve yeteneğin var. Sanırım ev yaparken setblock kullanmışsın, orada clone kullanmanı tavsiye ederim -1.8 olduğunu "Oyun"daki bariyerlerden anladım :D -

MomryBey

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Micn varmis nedn konusmadin

SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen burada harcanıyorsun :) Açıkçası Teorik Redstone'cu tarzı kişiler kadar bilgin ve yeteneğin var. Sanırım ev yaparken setblock kullanmışsın, orada clone kullanmanı tavsiye ederim -1.8 olduğunu "Oyun"daki bariyerlerden anladım :D -
Clone kullanacaktım ve 1.8.1 di versiyon ama öyle hem basit olacaktı hemde tek hamlede oluşacaktı ev böylesi gözüme daha hoş gözüktü zaten böyle yapma fikri filmlerdeki hologramların oluşurkenki görselleriydi beğendim öyle yaptım ve teşekkürler :)

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir kere bir pcde olması gereken 2 özelliği barındırmalı yazı yazabilme ve tabii ki hesap makinesi.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir kere bir pcde olması gereken 2 özelliği barındırmalı yazı yazabilme ve tabii ki hesap makinesi.
Yazı yazabilme fikrini verdiğin için teşekkürler, deneyeceğim.
Ama hesap makinesini istesemde yapamam biliyorsun sayıların sınırı yok her işlemin sonucunu bulması için en az 1 command block harcamalıyım ki bunu yapamam 2 haneli sayılarla yapabilirim fakat oyunu zorlar ve kastırır.
Ama mutlaka yazı yazma olayını deneyeceğim :)[DOUBLEPOST=1422647122,1422632888][/DOUBLEPOST]
Micn varmis nedn konusmadin

SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben kayıt programının sesimi kaydetmiyor sanıyordum :)[DOUBLEPOST=1422696751][/DOUBLEPOST]Eklentiler:
-Artık yazı yazılabiliyor
-Ve yazdığımız kaydediliyor
-İstediğimiz zaman en son yazdığımızı görebiliyoruz

mert_chikumba

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir komut bloğunu nasıl hareket ettiriyorsun anlamıyorum. Bu ileri düzey komut bloğu bilgilerinden gerideyim :S