Bilgisayar

legend706

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar arkadaşlar ben laptop almayı düşünüyoum ps4ü bekle veya farklı şeyler demeyin kesinlikle laptop alacağım ve şunu buldum sınırım 1800 Tl aam biraz daha verip şunu almayı planlıyorum iyi değilmi baya? :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bu iyi aynı fiyata HP aldım yazın beni yakacak.Neyse ki soğutucu aldık ta şimdi 65 geçmiyor kendisi :p

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen 1800 lira diyorsun bu yaşta ben kaç yaşındayım 1000 liralık pc var :)
Bu arada mükemmel bir bilgisayar 8gb ram var her türlü oyunu kaldırır.Hayırlı olsun :)

efeomersahin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
i7'sini bulursan yaşadın ama daha pahalı olurdu. :([DOUBLEPOST=1371301388,1371300965][/DOUBLEPOST]en düşük fiyatı sana kar getiren msı win 8 buldum ve 8gb bellek 750 gb sabit disk hızı 2.40 GHz

legend706

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
i7 aldım vatan pcden çok saolun güzel bilgisayar biraz maailyetli ama 2300 Tl ama deydi ya bence[DOUBLEPOST=1371369814,1371369613][/DOUBLEPOST]Ya her şey iyi güzelde windows 8 windows 7 ye dönmüyor laptop olduğundan bios ayarlarının içine ettim 6 saat uraştım düzeldi ama yok dönmüyor windows 7 ye adamlara götürüp yükletsemmi ki ya enterprise olsa tamamda single language m nedir öyle bir şey[DOUBLEPOST=1371370077][/DOUBLEPOST]bir ekleme daha kafanızı ağrıttım kusura bakmayın ya bukkit kurulmuyor craftbukkit kodları hepsini denedim ama şöyle bir ekran veriyor :

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bir şey yapmıştım ama tam olarak hatırlayamıyorum,bilgisayarı açtığım zaman windows7 ile windows8 seçeneği çıkıyordu ordan açıyordum.

legend706

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vatanı aradım sordum yaparsam garantisi bitiyormuş 30 tl mi ne o fiyata kendileri yapıyorlarmış

efeomersahin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
i7 aldım vatan pcden çok saolun güzel bilgisayar biraz maailyetli ama 2300 Tl ama deydi ya bence[DOUBLEPOST=1371369814,1371369613][/DOUBLEPOST]Ya her şey iyi güzelde windows 8 windows 7 ye dönmüyor laptop olduğundan bios ayarlarının içine ettim 6 saat uraştım düzeldi ama yok dönmüyor windows 7 ye adamlara götürüp yükletsemmi ki ya enterprise olsa tamamda single language m nedir öyle bir şey[DOUBLEPOST=1371370077][/DOUBLEPOST]bir ekleme daha kafanızı ağrıttım kusura bakmayın ya bukkit kurulmuyor craftbukkit kodları hepsini denedim ama şöyle bir ekran veriyor :

Buradan Bkuncunun mesajına bak:

legend706

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
çok teşekkür ederim önce yapmıştım ama yardım için saol ve ayrıca bir şey daha :) ya kablolu kullanıyorumda uydunet motorola modem biraz sorunlu normalde port açamıyorum önceden yapabilmiştim şimdi i sabitleme gerekiyor ip sabitleyince net gidiyor ama multiplayer minecraft oynayabiliyorum yada server sorunsuz çalışyıor bi yardım olsa çok iyi olacak