Bilgisayara hem windows 8 hemde windows server yüklemek ?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar böle bir şey mümkünmü 2 side olucak birbirleri arasinda geçiş yapabilecem

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Farklı birimler olarak kurabilirsin sanırım. Bizde win 8.1 ve win 8.1 pro kurulu. Serverde sıkıntı olabilir mi bilmiyorum.

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Disklerin ayrılmış olması lazım. C diskinde Windows 8 varsa E diskinede windows server kruarsın sonra Windows Sistem Geçişini aktif et. Bilgisayara her başlattığında, restrat attığında işletim sistemini sana soracaktır. Oturumu kapatarakta değiştirebilrisin. Onun dışında bunu diğer dış destek programlarlada yapabilrsin.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Disklerin ayrılmış olması lazım. C diskinde Windows 8 varsa E diskinede windows server kruarsın sonra Windows Sistem Geçişini aktif et. Bilgisayara her başlattığında, restrat attığında işletim sistemini sana soracaktır. Oturumu kapatarakta değiştirebilrisin. Onun dışında bunu diğer dış destek programlarlada yapabilrsin.
Kısmen doğru fakat oturumu değiştirerek geçiş yapamaz diye biliyorum. Çünkü mantıken bu AOS un kapanması ve BOS un açılması gerek, oturumu kapattığında AOS kapanmaz ki.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi