Haklısın DayZ'ye Başlamalıyım."Yetenek gerektirmeyen mi?"
- Şu an ayaktaysan, (Ölmediysen), buda bir yetenektir. Herkesin, bir şeye yeteneği vardır. "Herkesin"
İş Sertifikası Derken ?autocad yada soildwork öğren derim. Mebin Ortalama 2 saat süren kursları var git derim. Hem eğlenirsin hemde iş seltifikan olur.
MEB'in verdiği seltifikalar, Yılda bir açılan kontejyanlı kurslar sonuçta. Mezun olursan bi miktar para veriyorsun (Az Merak Etme). Üniversitede uğraşman gereken bölümde bunları (PS,Autocad vs.) öğretmezler o yüzden önemlidir. Binevi diploma görevi görüyor.İş Sertifikası Derken ?
TeşekürlerMEB'in verdiği seltifikalar, Yılda bir açılan kontejyanlı kurslar sonuçta. Mezun olursan bi miktar para veriyorsun (Az Merak Etme). Üniversitede uğraşman gereken bölümde bunları (PS,Autocad vs.) öğretmezler o yüzden önemlidir. Binevi diploma görevi görüyor.
Hiçbişey BilmiyorumC# gel beraber kodlayalım![]()
IOS işletim sistemine sahip bilgisyarEkran kartın iyi değilse fazla tasarım işine bulaşma derim. Kodlama yapabilirsin ancak kodlama sabır gerektiren bir olaydır. Eğer sabırlı değilsen, başarabileceğine inanmıyorsan başlama derim. Yaklaşık öğrenim süresi dört ve beş ay gibi değişir. Bundan sonra acemi olursun. Basit şeyler yazabilirsin. Kodlama hakkında sürekli kitap oku ve güncel makaleleri takip et. C++ kullan veya C# ile kodlayabilirsin. Telefon ile uygulamalar yazacaksan Java öğrenebilirsin. İOS sistem için kodlama yapmak istersen İOS işletim sistemine sahip bilgisayara ihtiyacın var. Tabi tercih senin. Oyunda yazabilirsin, ancak oyun yazmak çok sabır ve tasarım bilmekte gerektirir. Uygulamaların kendine özel olursa başarı yakalayabilirsin.
Biraz Gelişirsem UlaşırımC# Yeni öğrenmeye başladım 1-2 kısım hariç bir şey bilmiyorum gel beraber başlayalım.skype ferhat.korkmaz7