Bilgisayarda İlgilenebileceğim Alanlar

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarım O Kadar İyi Değiş(Tabisi Yenisini Alana Kadar :).)
Çizim Olabilir.
Kodlama Olabilir.
Herkesin Uğraşmayla Yapabileceği Şeyler Yetenek Gerektirmeyen
Lütfen Amaçsız Olmasın

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Yetenek gerektirmeyen mi?"

- Şu an ayaktaysan, (Ölmediysen), buda bir yetenektir. Herkesin, bir şeye yeteneği vardır. "Herkesin"

ByDeichor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ekran kartın iyi değilse fazla tasarım işine bulaşma derim. Kodlama yapabilirsin ancak kodlama sabır gerektiren bir olaydır. Eğer sabırlı değilsen, başarabileceğine inanmıyorsan başlama derim. Yaklaşık öğrenim süresi dört ve beş ay gibi değişir. Bundan sonra acemi olursun. Basit şeyler yazabilirsin. Kodlama hakkında sürekli kitap oku ve güncel makaleleri takip et. C++ kullan veya C# ile kodlayabilirsin. Telefon ile uygulamalar yazacaksan Java öğrenebilirsin. İOS sistem için kodlama yapmak istersen İOS işletim sistemine sahip bilgisayara ihtiyacın var. Tabi tercih senin. Oyunda yazabilirsin, ancak oyun yazmak çok sabır ve tasarım bilmekte gerektirir. Uygulamaların kendine özel olursa başarı yakalayabilirsin.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şunu söyleyeyim;
Hiçbir şey yetenek gerektirmez.
Çizim derim ben yardımcı olabileceğim bir alan olduğu için :D

Bu arada. Yukardaki arkadaş demiş ama şöyle bir durum var; 100 bin poligonlu Blender renderi almıyorsan çok öyle aman aman bir ekran kartına ihtiyacın yok çizim/tasarım yapmak için.

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
autocad yada soildwork öğren derim. Mebin Ortalama 2 saat süren kursları var git derim. Hem eğlenirsin hemde iş seltifikan olur.

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
İş Sertifikası Derken ?
MEB'in verdiği seltifikalar, Yılda bir açılan kontejyanlı kurslar sonuçta. Mezun olursan bi miktar para veriyorsun (Az Merak Etme). Üniversitede uğraşman gereken bölümde bunları (PS,Autocad vs.) öğretmezler o yüzden önemlidir. Binevi diploma görevi görüyor.

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
MEB'in verdiği seltifikalar, Yılda bir açılan kontejyanlı kurslar sonuçta. Mezun olursan bi miktar para veriyorsun (Az Merak Etme). Üniversitede uğraşman gereken bölümde bunları (PS,Autocad vs.) öğretmezler o yüzden önemlidir. Binevi diploma görevi görüyor.
Teşekürler :)

En iyi cevaplar
0
şahsen ben de böyle bir soru sormuştum kendime cevabı müzikte buldum şimdilik para biriktiriyorum istediğim programı almak için eğer ilgini çekiyorsa sen de dene

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Ekran kartın iyi değilse fazla tasarım işine bulaşma derim. Kodlama yapabilirsin ancak kodlama sabır gerektiren bir olaydır. Eğer sabırlı değilsen, başarabileceğine inanmıyorsan başlama derim. Yaklaşık öğrenim süresi dört ve beş ay gibi değişir. Bundan sonra acemi olursun. Basit şeyler yazabilirsin. Kodlama hakkında sürekli kitap oku ve güncel makaleleri takip et. C++ kullan veya C# ile kodlayabilirsin. Telefon ile uygulamalar yazacaksan Java öğrenebilirsin. İOS sistem için kodlama yapmak istersen İOS işletim sistemine sahip bilgisayara ihtiyacın var. Tabi tercih senin. Oyunda yazabilirsin, ancak oyun yazmak çok sabır ve tasarım bilmekte gerektirir. Uygulamaların kendine özel olursa başarı yakalayabilirsin.
IOS işletim sistemine sahip bilgisyar
IOS
I O S
cringe.

Tros

Marangoz
En iyi cevaplar
0
C# Yeni öğrenmeye başladım 1-2 kısım hariç bir şey bilmiyorum gel beraber başlayalım.skype ferhat.korkmaz7