Bilgisayarda Yaptığınız Çömezlikler

OrnitorenkAdam

Hıyar isteyen köpekbalığı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Ornitorenk Severler Ve Diğerleri,
Öncelikle Buna Benzer Bir Konu Açılmıştı Ama Neyse .-.
Benim PC'de Önceden GTA: Sanandreas Ve Age Of Empires 1 Vardı Sanırım Oyunların Launcherlerini Birbirlerinin Üzerine Getirince Birlikte Çalıştır Diye İşaret Geliyordu Öyle
Yapınca Daha Epik Bir Oyun Olacağını Düşünmüştüm Ve Oyunu Açınca 2 Program Açtığı İçin Bilgisayar GG Olmuştu :(

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Bilgisayar ekranının piksellerden oluştuğunu bilmiyordum, hatırladıkça utanıyorum.
Bilgisayarın kasasının içinde işlemci, ram, ekran kartı gibi parçaların bulunduğunu ve bunların farklı olduğunu bilmiyor, her bilgisayarın aynı olduğunu sanıyordum dolayısıyla bilgisayar alırken özelliklere dikkat etmedim. Bunlar dışında bilgisayar kullanırken bir çömezliğim olmadı.

OrnitorenkAdam

Hıyar isteyen köpekbalığı
En iyi cevaplar
0
Bilgisayar ekranının piksellerden oluştuğunu bilmiyordum, hatırladıkça utanıyorum.
Bilgisayarın kasasının içinde işlemci, ram, ekran kartı gibi parçaların bulunduğunu ve bunların farklı olduğunu bilmiyor, her bilgisayarın aynı olduğunu sanıyordum dolayısıyla bilgisayar alırken özelliklere dikkat etmedim. Bunlar dışında bilgisayar kullanırken bir çömezliğim olmadı.
Senin Ki Ayrı Güzelmiş(Benim ki Daha Epic :()

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yeni gelen güncellemesi ile birlikte artık 5 gb ram isteyen oyunu 3 kere açmaya çalışmıştım üçündede pc kendini kapatmıştı , 3. denememden sonra uyanmıştım :(