Bilgisayardan Anlayan Gelsin Bi

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
O fiyata alınabilecek en iyi bilgisayar
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
valla bilemiyorum ama sen biliyon demekki hem 150 felan oynuyor hard disk alırız yedek olarak 1 tb'lıklar varya :D[DOUBLEPOST=1436127412,1436127377][/DOUBLEPOST]
Bunlar Hep Milletin Ram İle İşlemciyle Gözünü Boyamak İçin :p
Ya ben anlamam pc'den pek kusura bakma bide quarisin gösterdigi pcye baksana bundan dahami iyi sence? D:[DOUBLEPOST=1436127443][/DOUBLEPOST]
@KadirBerk sana yardım edebilir sanırım.
Gelsin etsin yardım hele :D

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
valla bilemiyorum ama sen biliyon demekki hem 150 felan oynuyor hard disk alırız yedek olarak 1 tb'lıklar varya :D[DOUBLEPOST=1436127412,1436127377][/DOUBLEPOST]
Ya ben anlamam pc'den pek kusura bakma bide quarisin gösterdigi pcye baksana bundan dahami iyi sence? D:[DOUBLEPOST=1436127443][/DOUBLEPOST]
Gelsin etsin yardım hele :D
Kalan paraylada orjinal Windows 8.1 alırsın. Çünkü laptop freedos geliyor.

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden örnek oyun olarak Lol'ü veriyorsun ki? LoL öyle fazla sistem isteyen veya fazla fps gerektiren bir oyun değil. Benim tost makinesi bilgisayarımda bile 60FPS+ oynuyordum. 20-25 FPS ile Penta attığım da oldu.
MineCraft'ı, BattleField 4'ü, CSGO'yu falan sorsan anlarım hani :D
Çünkü ben Lol oynamayı seviyorum gta vice cıty oynadım tek hayatımda battlield nette bile oynamadım tek lol oynadıgım için lol smite oynamıslıgım var yeni pc gelince smite devam edicem ^^[DOUBLEPOST=1436128372,1436128332][/DOUBLEPOST]
:o

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
O ekran kartı seni o çözünürlükte hayli hayli götürür. Bırak LoL'ü yeni nesil oyunların pek çoğunu o çözünürlük ile rahat oynarsın.

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece o oyunu veya o tarz oyunları oynuyorsan böyle usta bir bilgisayar almana gerek yok ki. Yada bir oyun bilgisayarı almana. Lol için şöyle orta sistemli bir bilgisayar yeter de artar.
Hele dur alınca dahada yükleriz ama lol'de yüksek ayarlarda 100 fps felan iyi olurdu mesela veya 60 sabit[DOUBLEPOST=1436137004,1436136970][/DOUBLEPOST]
O ekran kartı seni o çözünürlükte hayli hayli götürür. Bırak LoL'ü yeni nesil oyunların pek çoğunu o çözünürlük ile rahat oynarsın.
U serisi önermem diyo arkadaş ama simdi oyunda rahatsızlık olmasın

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
LOL oyununu pek fazla bilemediğim için bir şey diyemiceğim ama minecraft'ta rahat +100 FPS alabilirsin. ( EN İYİ AYARLARDA. )
Benim pc, minecraftta 60 fps alıyor. Ve oyunlarda nadir kasma oluyor gta v vs.. Senin alacağnın özelliklride benim pcinin biraz daha iyisi (bazı parçaları) Yani Lolu çok rahat lagsız oynarsın.