- En iyi cevaplar
- 0
Bunlar Hep Milletin Ram İle İşlemciyle Gözünü Boyamak İçinValla öyle yazıyodu vatanda marka bende direk geçirdim![]()
Bunlar Hep Milletin Ram İle İşlemciyle Gözünü Boyamak İçinValla öyle yazıyodu vatanda marka bende direk geçirdim![]()
valla bilemiyorum ama sen biliyon demekki hem 150 felan oynuyor hard disk alırız yedek olarak 1 tb'lıklar varyaO fiyata alınabilecek en iyi bilgisayarLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ya ben anlamam pc'den pek kusura bakma bide quarisin gösterdigi pcye baksana bundan dahami iyi sence? D:[DOUBLEPOST=1436127443][/DOUBLEPOST]Bunlar Hep Milletin Ram İle İşlemciyle Gözünü Boyamak İçin![]()
Gelsin etsin yardım hele@KadirBerk sana yardım edebilir sanırım.
Kalan paraylada orjinal Windows 8.1 alırsın. Çünkü laptop freedos geliyor.valla bilemiyorum ama sen biliyon demekki hem 150 felan oynuyor hard disk alırız yedek olarak 1 tb'lıklar varya[DOUBLEPOST=1436127412,1436127377][/DOUBLEPOST]
Ya ben anlamam pc'den pek kusura bakma bide quarisin gösterdigi pcye baksana bundan dahami iyi sence? D:[DOUBLEPOST=1436127443][/DOUBLEPOST]
Gelsin etsin yardım hele![]()
Cevap?[DOUBLEPOST=1436127412,1436127377][/doublepost]
Düzenledim bahCevap?![]()
Ya 8.1 olsaydıKalan paraylada orjinal Windows 8.1 alırsın. Çünkü laptop freedos geliyor.
Bu arada freedos neYa 8.1 olsaydıiyidi onun yerine saglam virüs programı alırdım *-*
Windows 95 yaniYa 8.1 olsaydıiyidi onun yerine saglam virüs programı alırdım *-*[DOUBLEPOST=1436128117,1436127984][/DOUBLEPOST]
Bu arada freedos ne![]()
Çünkü ben Lol oynamayı seviyorum gta vice cıty oynadım tek hayatımda battlield nette bile oynamadım tek lol oynadıgım için lol smite oynamıslıgım var yeni pc gelince smite devam edicem ^^[DOUBLEPOST=1436128372,1436128332][/DOUBLEPOST]Neden örnek oyun olarak Lol'ü veriyorsun ki? LoL öyle fazla sistem isteyen veya fazla fps gerektiren bir oyun değil. Benim tost makinesi bilgisayarımda bile 60FPS+ oynuyordum. 20-25 FPS ile Penta attığım da oldu.
MineCraft'ı, BattleField 4'ü, CSGO'yu falan sorsan anlarım hani![]()
Windows 95 yani![]()
Hele dur alınca dahada yükleriz ama lol'de yüksek ayarlarda 100 fps felan iyi olurdu mesela veya 60 sabit[DOUBLEPOST=1436137004,1436136970][/DOUBLEPOST]Sadece o oyunu veya o tarz oyunları oynuyorsan böyle usta bir bilgisayar almana gerek yok ki. Yada bir oyun bilgisayarı almana. Lol için şöyle orta sistemli bir bilgisayar yeter de artar.
U serisi önermem diyo arkadaş ama simdi oyunda rahatsızlık olmasınO ekran kartı seni o çözünürlükte hayli hayli götürür. Bırak LoL'ü yeni nesil oyunların pek çoğunu o çözünürlük ile rahat oynarsın.
Benim pc, minecraftta 60 fps alıyor. Ve oyunlarda nadir kasma oluyor gta v vs.. Senin alacağnın özelliklride benim pcinin biraz daha iyisi (bazı parçaları) Yani Lolu çok rahat lagsız oynarsın.LOL oyununu pek fazla bilemediğim için bir şey diyemiceğim ama minecraft'ta rahat +100 FPS alabilirsin. ( EN İYİ AYARLARDA. )