Memnuniyetle yaparlar benimkilerFişleri çek ve ebeveynlerine ne olursa olsun kullanmana izin vermemelerini söyle.
Dolabı Kırarım.Olay Bitmiştir(O yoksa en kötü tablete bakarım.)Bilgisayarın fişini çekip (masaüstüyse tabi, değilse pilini çıkarıp şarj aletini saklat vb.). Daha sonra bir dolaba felan koy. Daha sonra da dolabı kilitleyip anahtarı yut. Olay bitmiştir.
Laptop Olmakla Beraber Şunu Belirteyim PC'nin İsterseniz Biyerine Koyun Ama Kafadan Atamazsanız Ya Rahatsızlık Çekersiniz Yada Nete Gidersinizmasaüstü ise kasayı al yüksek bir yerden aşağı fırlat veya suyun altında 10 saat felan bırak.
Başından kalkamamaktan daha iyidir. Laptopsa direk suya sok. kurtulursun ondan.Yada Nete Gidersiniz![]()
Ciddi soruyorum genel olarak ne yapıyorsun bilgisyarda günlük?Laptop Olmakla Beraber Şunu Belirteyim PC'nin İsterseniz Biyerine Koyun Ama Kafadan Atamazsanız Ya Rahatsızlık Çekersiniz Yada Nete Gidersiniz![]()
UnturnedCiddi soruyorum genel olarak ne yapıyorsun bilgisyarda günlük?
Canın her Unturned oynamak istediğinde düşün acaba vaktimi daha yararlı nasıl geçirebilirim diye.UnturnedSistem Toplayacağım Birde Bu Notlarla
![]()
Yalnız DeğilmişimREZ AYNI PROBLEM !
Sistem toplama şevke gelirsin, daha da oynarsın. İnsanın içinde bir ses ortaya çıkıyor o kadar para verdim tabii oynayacağım diye.UnturnedSistem Toplayacağım Birde Bu Notlarla
![]()
Ders Çalışarak xD(Yalansa Yalan De Evde Ne Yapacaksın?)Canın her Unturned oynamak istediğinde düşün acaba vaktimi daha yararlı nasıl geçirebilirim diye.
Laptop 10 Senelik Zaten Ona Bakarsan Laptop'un Tartamadığı Birsürü Oyun Var Ona Ne Demeli ?Sistem toplama şevke gelirsin, daha da oynarsın. İnsanın içinde bir ses ortaya çıkıyor o kadar para verdim tabii oynayacağım diye.