Bilgisayardan dolayı miyop...

98SarıBücür98

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft'a uzun bir süre sonra tekrar başlamamın ve çok güzel bir server bulmamın sonucu olarak dün hep minecraft oynadım, ama şöyle bir şey yapmışım akşama doğru parlaklığı en sonda unutmuşum ve pcye yakınlaşmışım, o gece 2ye kadar falan öyle oldu bilgisayar ekranından kafamı çevirince karıncalanıyomuş gibi beyaz şeyler gözükmeye başladı dinlendim biraz sonra yattım sabah kalktığımda hala yorgun hissediyodum uykumu da almıştım. gene 3-5 saat oynadım ve artık pencereden dışarı baktığımda tam net göremiyorum. Yani miyopum... Bu miyop geçici bir miyop mudur yoksa kalıcı mı? bana kalıcıymış gibi geldi ama umarım öyle değildir... 2-3 günlük zevk için ömür boyu miyop kalmak istemem göz doktorlarına zerre güvenmiyorum zaten.

not:bugün ise flux ile parkalığı iyice düşürdüm ve ayarlardanda parlaklığı en aza indirdim.

not2:normalde 15dkda bir gezer kalkarım veya bu kadar yakın oynamam ama bu sefer farklı oldu...

Kovalski_Eyes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende aynı süreçleri yaşadım ve şu an gözlük takıyorum xD ama gözlüklede aşırı cool ve havalıyım. Ama bende çocukluktan beri vardı bu olay gözüm ağrıyodu ara sıra

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Sarı büjür benim bildiğim doğuştan olan miyop kalıcı, sonradan olanlar değil ama konunun uzmanı değilim bir doktora danışalım @BurnerTroll

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
"Göz doktoruna zerre güvenmiyorum." Canım sen neye güveniyorsun peki kulak burun boğaza falan mı? Yoksa koca karı ilaçlarına mı? İşin 6 sene okulunu okumuş adama güvenmeyip konu hakkında hiçbir bilgisi olmayan forum üyelerine danışmak sence mantıklı mı?

98SarıBücür98

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Göz doktoruna zerre güvenmiyorum." Canım sen neye güveniyorsun peki kulak burun boğaza falan mı? Yoksa koca karı ilaçlarına mı? İşin 6 sene okulunu okumuş adama güvenmeyip konu hakkında hiçbir bilgisi olmayan forum üyelerine danışmak sence mantıklı mı?
tedavi konusunda güvenmiyorum anlamında dedim. ve işini hakkıyla yapmayan bir sürü doktor var. Ayrıca doktorların dikkatsizliğinden dolayı kör olan bir sürü insan var. Ayrıca benim annemde göz ameliyatı oldu ve şu an gözü eskisinden daha kötü bir durumda.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
tedavi konusunda güvenmiyorum anlamında dedim. ve işini hakkıyla yapmayan bir sürü doktor var. Ayrıca doktorların dikkatsizliğinden dolayı kör olan bir sürü insan var. Ayrıca benim annemde göz ameliyatı oldu ve şu an gözü eskisinden daha kötü bir durumda.
Göz doktoru seni aldığı gibi gözünü deşmiyor, daha kalıcı mı onu bilmiyorsun :((

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Dostum düzgün bir doktora git o zaman. Doktor en azından tedavi edecek seni, biz ne yapacağız monitörden seni tedavi edip kalıcı mı değil mi ona mı bakacağız? Çıldırmayın oğlum can bu öyle laylayloma gelmez, sonradan pişman olacağın şeyleri yapma.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
hoaydaa hocam sen de hiç bize söylenecek söz bırakmıyorsun ki

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Bu şekilde sürünmek yerine herhangi bir göz doktoruna görünerek gözlük veya lens ile (tabii gerekliyse) kolaylıkla halledilebilecek bir sorun, gözlükten veya lensten hoşlanmıyorsanız lazerle yapılan çeşitli ameliyatlar var.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Sarı büjür benim bildiğim doğuştan olan miyop kalıcı, sonradan olanlar değil ama konunun uzmanı değilim bir doktora danışalım @BurnerTroll

Beni buraya ışınladığın için teşekkürler PW.

Konuyu açan arkadaş bak şimdi,

Gözüne fiziksel temas olmadığı sürece tıp literatüründe miyop sonradan gelen bir hastalık olarak sayılmıyor. Kalıtsal bir hastalık ve bu şekilde ortaya çıktığında duruma bağlı olmaksızın belli bir yaştan sonra etkisini gösterir.

Bu bulanıklık uzun süre devam etmezse muhtemelen gözlerini yormuşsundur.

Çok fazla abanmayın lan gözlerinize, onlara da yazık.