98SarıBücür98
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Minecraft'a uzun bir süre sonra tekrar başlamamın ve çok güzel bir server bulmamın sonucu olarak dün hep minecraft oynadım, ama şöyle bir şey yapmışım akşama doğru parlaklığı en sonda unutmuşum ve pcye yakınlaşmışım, o gece 2ye kadar falan öyle oldu bilgisayar ekranından kafamı çevirince karıncalanıyomuş gibi beyaz şeyler gözükmeye başladı dinlendim biraz sonra yattım sabah kalktığımda hala yorgun hissediyodum uykumu da almıştım. gene 3-5 saat oynadım ve artık pencereden dışarı baktığımda tam net göremiyorum. Yani miyopum... Bu miyop geçici bir miyop mudur yoksa kalıcı mı? bana kalıcıymış gibi geldi ama umarım öyle değildir... 2-3 günlük zevk için ömür boyu miyop kalmak istemem göz doktorlarına zerre güvenmiyorum zaten.
not:bugün ise flux ile parkalığı iyice düşürdüm ve ayarlardanda parlaklığı en aza indirdim.
not2:normalde 15dkda bir gezer kalkarım veya bu kadar yakın oynamam ama bu sefer farklı oldu...
not:bugün ise flux ile parkalığı iyice düşürdüm ve ayarlardanda parlaklığı en aza indirdim.
not2:normalde 15dkda bir gezer kalkarım veya bu kadar yakın oynamam ama bu sefer farklı oldu...