Bilgisayarı aldığımda word , excel vb. yoktu..

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sanırsam bilgisayar alınca CD olarak veya direk bilgisayarda yüklü olarak word , excel , powerpoint filan geliyordu.Bende ikiside yok.Ne yapabilirim ? Nereden yükleyebilirim ? İllaha crack mi gerekir ?

Lumia

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Para Vermek İstemiyorsan Crack İstersen Crack Link Atabilirim Özelden. Bende Dün Yükledim

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bilgisayarına yüklü gelmez. Neden koysunlar ki. Koysalar bile bilgisayarın fiyatına dahil ederler. Son olarak açık açık korsan link paylaşmayın diye uyarıp diğer konulara uzuyorum..

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarına yüklü gelmez. Neden koysunlar ki. Koysalar bile bilgisayarın fiyatına dahil ederler. Son olarak açık açık korsan link paylaşmayın diye uyarıp diğer konulara uzuyorum..

Merak etme bilgisayarın yanında gelir.Bende gelmedi ama.Akılsızlık ettim alırken aldığım yere söylemedim.

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Word için para ödemem ben şahsen , o parayı başka şeylere harcarım ne bilim :p Tıkınırım mesela hayvanlarca :D

GaLaxY

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim laptopu aldığımda deneme sürümü yüklüydü bitti format atınca tamamen silindi. İnternetten falanda bulamadım 2013.

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
2013 bulunmuyor ama 2010 , 2007 falan var gerçi benim için sorun yok okulun bilişim hocası cdsini veriyor ihtiyacı olana :D

GaLaxY

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benimde çok ihtiyacım var beyler özelden sağlam bir link varsa atabilirsiniz. 2010 2013 olursa çok iyi olur.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Benim Aldığımdada Gelmedi Belirli Bir Ücret İle Kurulum Yapan teknik Servis YükLedi