- En iyi cevaplar
- 0
1 - Disk hızlandırmak = Eğer gta V gibi hayvani oyunlar oynuyorsanız ve disk kullanımınız çok yüksekse nekadar iyi ekran kartınız olursa olsun ya fps düşer yada kaplamalar geç yüklenir. Disk kullanımını azaltmanın çok basit bir yolu var.
öncelikle bu yapcağımız ayardan önceki disk kullanımını gösteriyim =
(1) Herşeyi kapatıp milyonlarca kez yenile dedikten sonra max bukadar düşüyor
Şimdi adımlarımı izleyin bu oranı %0' a kadar düşürücez ^^ Denetim masasına girin ve =
Buraya kadar gelin
ve Automatic (Delayed Start) yazan arkadaşı disabled yapın ^
ve Disk kullanımım =
Gördüğünüz gibi Disk kullanımım %0 ayrıca CPU Kullanımımda %2 bunu düşürmeninde çok basit bir yolu var.
2 - FPS Arttırmak = Fps' le ilgili yorum yapmama bile gerek yok
Hepinizin bildiği bir şey sadece izleyin adımlarımı ^^
(1) Öncelikle görev yöneticisini açıyoruz ve bende startup sizdede muhtemelen başlangıç yazıyordur ordaki bütün Enabled yazanları Disabled yapın sizde muhtemelen aktif - devredışı falan yazar. Bilgisayarınıza hiçbirşey olmicak merak etmeyin =
(2) Aslında buda disk kullanımıyla alakalı fakat konuyu düzenlemeye üşendiğim için burdan göstericem
Sonuç olarak fps artıyor zaten :/ =
Belgelerime giriyoruz (Bazı arkadaşlarda bilgisayarım klasöründede olabiliyor) ve =
Masaüstünü , Belgelerimi ve İndirilenleri Yerel Disc C' den Yerel Disc D' ye taşıyoruz ( Sizde C yazar o C harfini D yapmanız yeterli ).
Anlamayanlar için şöyle bi video buldum ( Bana ait değil )
Hadi benden bukadar okula gidene kadar zaman geçirmek için yazdım belki işinize yarar
öncelikle bu yapcağımız ayardan önceki disk kullanımını gösteriyim =

(1) Herşeyi kapatıp milyonlarca kez yenile dedikten sonra max bukadar düşüyor
Şimdi adımlarımı izleyin bu oranı %0' a kadar düşürücez ^^ Denetim masasına girin ve =

Buraya kadar gelin
ve Disk kullanımım =

Gördüğünüz gibi Disk kullanımım %0 ayrıca CPU Kullanımımda %2 bunu düşürmeninde çok basit bir yolu var.
2 - FPS Arttırmak = Fps' le ilgili yorum yapmama bile gerek yok
(1) Öncelikle görev yöneticisini açıyoruz ve bende startup sizdede muhtemelen başlangıç yazıyordur ordaki bütün Enabled yazanları Disabled yapın sizde muhtemelen aktif - devredışı falan yazar. Bilgisayarınıza hiçbirşey olmicak merak etmeyin =

(2) Aslında buda disk kullanımıyla alakalı fakat konuyu düzenlemeye üşendiğim için burdan göstericem
Belgelerime giriyoruz (Bazı arkadaşlarda bilgisayarım klasöründede olabiliyor) ve =

Masaüstünü , Belgelerimi ve İndirilenleri Yerel Disc C' den Yerel Disc D' ye taşıyoruz ( Sizde C yazar o C harfini D yapmanız yeterli ).
Anlamayanlar için şöyle bi video buldum ( Bana ait değil )
Hadi benden bukadar okula gidene kadar zaman geçirmek için yazdım belki işinize yarar