Bilgisayarı kötü olan arkadaşlar..

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
http://www.************/public/site/images/logo.png
Merhabalar,bende katıldım bu yarışmaya ve bilmeyenler görmeyenler için sizede söyliyeyim dedim.
İyi şanslar.
Kampanyaya katılmak için >
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bildiğiniz üzere resmi
Sistem gereksinimleri açıklandı. Sizlerden bu yönde çok fazla soru gelince biz de dedik ki, gta5 için bir bilgisayar toplayalım. Sonra dedik ki; madem topluyoruz bari bunu birine hediye edelim. Bu canavarın yanında 5 kişiye de teselli armağanı olarak webtekno bardağı hediye edeceğiz. Katılmak oldukça basit, bizce şansınızı deneyin.

Kurallar:

Bu videoyu herkese açık şekilde facebook profilinizde paylaşmalı ve aşağıdaki forumu doldurmanız gerekmektedir. Yarışma 1 Şubat Pazar gecesi
'da sona erecektir. Sonuçlar 2 Şubat Pazartesi günü ************'da video ile açıklanacaktır. Herkes sadece bir kere katılabilir. İki kere katıldığı belirlenen kişiler diskalifiye edilir.

<ÖNCELİKLE>
Bu konu reklam amaçlı açılmamıştır! Sadece
bilgisayarı kötü olan arkadaşlar bi şansını denesin derim.

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
denicem 7 yıldır bu pc den bıkdım bi ara şansım vardı 16 gb ramlı pc alma içime bir şey kaçdı televzyon aldırdıseneye babam sorucak telefeonmu pc mi die pc dicem gidicem alıcam cıkmassa

pc :

Zaten Çoğunlukda İntelden Kaybedio Ne Dandik Yenisi Almayı Düşünyorum Neyse

İntel(R) Pentium(R) CPU P6100 @ 2.00GHz 2.00 GHz
2.00 Gb (1,86 Useable)
32-bit Operating System

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
denicem 7 yıldır bu pc den bıkdım bi ara şansım vardı 16 gb ramlı pc alma içime bir şey kaçdı televzyon aldırdıseneye babam sorucak telefeonmu pc mi die pc dicem gidicem alıcam cıkmassa

pc :

Zaten Çoğunlukda İntelden Kaybedio Ne Dandik Yenisi Almayı Düşünyorum Neyse

İntel(R) Pentium(R) CPU P6100 @ 2.00GHz 2.00 GHz
2.00 Gb (1,86 Useable)
32-bit Operating System
Aynı özelliklere sahip benim bilgisayarımda cıkcagı yok ta ınsan umuyor işte :)

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öyle Düşünme Kardeşim Bu Forumda Premium Çekilişinde Kesin Çıkmaz Dedim Ama Premium Bana Çıktı Gittim Kuzenime Verdim 2'miz Paşa Paşa Keyfini Çıkardık :)[DOUBLEPOST=1422582938,1422582863][/DOUBLEPOST]Ama Burda Herkese Açık Paylaşım Yapma Harbiden Kötü Ya Gelcek Kız Arkadaşlar Sorcak Malmısın Sen Die O Zaman Ne Dicem =D

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Yüzbinlerce İnsanın Katıldığı Yarışmada Kazanmak İmkansız Daha Biz @BONANZA Nın 100 Kişi Katıldığı Çekilişinde Kazanamıyoruz :p

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
katıldım ve çıkarsa havalara uçarım Bu Külüstürü parçalarım DS:DAS:SDA:DAS:

bkz. TheSmashDoctor