Altikardes
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
http://www.************/public/site/images/logo.png
Merhabalar,bende katıldım bu yarışmaya ve bilmeyenler görmeyenler için sizede söyliyeyim dedim.
İyi şanslar.
Kampanyaya katılmak için >
Bildiğiniz üzere resmi
Kurallar:
Bu videoyu herkese açık şekilde facebook profilinizde paylaşmalı ve aşağıdaki forumu doldurmanız gerekmektedir. Yarışma 1 Şubat Pazar gecesi
<ÖNCELİKLE>
Bu konu reklam amaçlı açılmamıştır! Sadece
bilgisayarı kötü olan arkadaşlar bi şansını denesin derim.
Merhabalar,bende katıldım bu yarışmaya ve bilmeyenler görmeyenler için sizede söyliyeyim dedim.
İyi şanslar.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Bildiğiniz üzere resmi
Giriş yap veya üye ol.
Sistem gereksinimleri açıklandı. Sizlerden bu yönde çok fazla soru gelince biz de dedik ki, gta5 için bir bilgisayar toplayalım. Sonra dedik ki; madem topluyoruz bari bunu birine hediye edelim. Bu canavarın yanında 5 kişiye de teselli armağanı olarak webtekno bardağı hediye edeceğiz. Katılmak oldukça basit, bizce şansınızı deneyin.Kurallar:
Bu videoyu herkese açık şekilde facebook profilinizde paylaşmalı ve aşağıdaki forumu doldurmanız gerekmektedir. Yarışma 1 Şubat Pazar gecesi
Giriş yap veya üye ol.
'da sona erecektir. Sonuçlar 2 Şubat Pazartesi günü ************'da video ile açıklanacaktır. Herkes sadece bir kere katılabilir. İki kere katıldığı belirlenen kişiler diskalifiye edilir.<ÖNCELİKLE>
Bu konu reklam amaçlı açılmamıştır! Sadece
bilgisayarı kötü olan arkadaşlar bi şansını denesin derim.