Bilgisayarım çok ısınıyor

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar sistemimi paylaştım çoğu oyunu en düşük 50 FPS de oynuyorum fakat bilgisayarım çok ısınıyor ona çözüm bulamadım ama galiba ATI ekran kartına sahip olduğum için resimler.
Boşta 70 Minecraft, Mount and Blade gibi oyunlarda 80-83 e çıkıyor. Bilgisayarım 2 senelik virüs vardır demeyin hiç virüs yok. Normalmi benmi yanlış düşünüyorum :sırıtmak: Yorumları bekliyorum.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

[DOUBLEPOST=1375185461,1375185129][/DOUBLEPOST]Bu arada leptop

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benimki Isınmıyorda Fanı Elektrik Süpürgesinden Daha Fazla Ses Çıkarıyor :alay: :saçma:

Sorununu Bilmiyorum :S

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Benim pc aşırı ısınıyor ama aşırı mesela war of the roses oynuyorum (fazladan gift codeniz varsa kabul edilir :AWD )
1-2 saate dokunulmaz hale geliyor fan,tuşlar fln sonra ekran kartı kendini kapatıyo ölmemek için kapatıp 10 dk sonra açıyorum kurtuluyorum
fanlarda sorun yok gayet hızlı çalışıyorlar ama ateş üflüyorlar aga anlamadım gitti

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Benim bilgisayarımda Diablo 3 tarzı oyunlarımda kasma, ekran kapanma çökme gibi durumlar olmuyor CPU da çok çıkmıyor sadece ısınıyor bu beni rahatsız ediyor :D bazı forumlarada yazdım iyi bir sistem nekadar ısınırsa okadar iyi çalışıyor gibi yorum yapanlar oldu iyi birşeymiş ısınması.[DOUBLEPOST=1375194460,1375194352][/DOUBLEPOST]Ekran kartımda baya iyiymiş şimdi farkettim 2.7 GB ATI :D

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim bilgisayarımda Diablo 3 tarzı oyunlarımda kasma, ekran kapanma çökme gibi durumlar olmuyor CPU da çok çıkmıyor sadece ısınıyor bu beni rahatsız ediyor :sırıtmak: bazı forumlarada yazdım iyi bir sistem nekadar ısınırsa okadar iyi çalışıyor gibi yorum yapanlar oldu iyi birşeymiş ısınması.[DOUBLEPOST=1375194460,1375194352][/DOUBLEPOST]Ekran kartımda baya iyiymiş şimdi farkettim 2.7 GB ATI :sırıtmak:

Ram in Kaç Gb ?

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
HD 5470 için oyun zaten zor..
Isınması normal. Fazla zorlamamak lazım yoksa anakartı elinde bulabilirsin.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
2 Yıldır dayandı valla günde 6-7 saat giriyorum mount and blade oynuyorum aşırı ısınıyor ama sorun olmuyor :p