Bilgisayarım CPU'yu %100 Kullanıyor?

QuestCraftTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tartışma çıkarıcak veya teşvik edicek herhangi bir yorumum olmadı gayet ciddiydim. İşlemci üzerinde fan yokken çalışabilir mi diyorsunuz ?

Siz bu yorumu donanımhaberde yapsaydınız efsane olurdunuz :) bilmiyorsun biliyormuş gibi yapma.
Bence yeterince teşvik ediyor uzatmaya gerek yok

Sana ne dedim ? Bilgisayar kapanmaz ama işlemci fani olmadan 2-3 fps ile oynarsin pc aninda kitlenir ama kapanmaz. Masaüstünde böyledir laptopta farkli.

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Donanım haber demekle reklam olmaz farklı kulvardalar, ve tüm fanların kapanmasını beklemez bilgisayar kapanmak için, işlemci fanının bir mandalını bile doğru tutturmazsan yüksek sıcaklık kapatır bilgisayarı, işlemci fanının durması da aynı sonuca ulaştırır. Yani işlemci fanı kapandıktan sonra güç kaynağının da fanı kapansın da öyle kapanayım demez bilgisayar, işlemci yüksek ısıyı gördü mü cut!

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Olum ben bu antivirüslerden nefret ediyorum ya eset benim xpyi çökertti avirada steamı engelledi ne biçim antivirüs progrmaları arkadaş avg,yac falan kursamda bilgisayarın tamamını silecekler ben napıcam ya :D

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
[DOUBLEPOST=1401117565,1401117381][/DOUBLEPOST]
IOBIT'ın sunduğu 2 program kullanıyorum. AdvancedSystemCare Pro ve Malware fighter Pro. Ayrıca Avira ve Ccleaner. Bunlar benim favorilerim. Gene IOBIT'ın sunduğu Game Booster ile oyunlarda büyük performans artışı alıyorum. Oyunu açtığım anda arka planda ne var ne yok hepsini kapatıyor. Aynı anda AdvancedSystemCare'nin Turbo Modu'nu açıyorum. Sürekli RAM'ı temizliyorum. Ve bilgisayarımı her 1 saatte 10 dakika dinlendiriyorum.
Bu ne la?
Bilgisayarı Öldürür Bunlar Öldürür :D

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aynı sorun bene de vardı. Hiç fanı falan temizlemekle uğraşma. O son çare. Ctrl+alt+delete ile görev yöneticisini aç. İşlemlere gir. Hangi programın ne kadar CPU yediğini gösterir. Hangi program oldugunu anlamak için sağ tık-dosya konumunu aç de. Hiç bilmediğin programlar olabilir. Sil. Gereksiz CPU yiyenleri kapat.
CCLEANER ile bilgisayarını temizle.
Güzel bir virüs programı ile tarama yap. Virüsten kaynaklanıyor olabilir.
Bunlar olmassa RAM'ın yetersiz olabilir. Bilgisayar bu yüzden kendini çok zorlar.
Ben bunları yaptım düzeldi bir dene bakalım.
-En son çare fanı fln temizle.-

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Aynı sorun bene de vardı. Hiç fanı falan temizlemekle uğraşma. O son çare. Ctrl+alt+delete ile görev yöneticisini aç. İşlemlere gir. Hangi programın ne kadar CPU yediğini gösterir. Hangi program oldugunu anlamak için sağ tık-dosya konumunu aç de. Hiç bilmediğin programlar olabilir. Sil. Gereksiz CPU yiyenleri kapat.
CCLEANER ile bilgisayarını temizle.
Güzel bir virüs programı ile tarama yap. Virüsten kaynaklanıyor olabilir.
Bunlar olmassa RAM'ın yetersiz olabilir. Bilgisayar bu yüzden kendini çok zorlar.
Ben bunları yaptım düzeldi bir dene bakalım.
-En son çare fanı fln temizle.-
Tamam sorunumu çözdüm. CPU'mu tek zorlayan oyun Minecraft ve S4League. S4League zorluyor diyemeyiz fakat çok azıcık ısınıyor. Onun haricinde tamam sorunumu çözdüm 4 - 5 tane gereksiz yazılımsı şeyler vardı AdvancedSystemCare sayesinde başlangıçta onların açılmamasını sağladım.

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Tamam sorunumu çözdüm. CPU'mu tek zorlayan oyun Minecraft ve S4League. S4League zorluyor diyemeyiz fakat çok azıcık ısınıyor. Onun haricinde tamam sorunumu çözdüm 4 - 5 tane gereksiz yazılımsı şeyler vardı AdvancedSystemCare sayesinde başlangıçta onların açılmamasını sağladım.
Yararlı olduysam ne mutlu bana, Geçmiş olsun..