Bilgisayarım :d

latif

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
merkar etme zaten yaptıktan sonra bu neydi yaw diye düşündüm :D

latif

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
zaten ölesine yaptım büyük projeye daha var ölesine. hep aynı şeyi yapınca sıkılıyo insan.

sakarat15

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Latif Sen Sakarata Aldırma :sırıtmak: O salak :sırıtmak: Ne Dediğini Bilmiyo :sırıtmak:
Beyler bu 12 yaşındaki çocuk ki ben 14 yaşınayım 15ime girecem bebek ite ne yapsın :D çocuk haraeketleri yapı kurduğum mapta sonra attım onu sv den oda bebek gibi şimdi bana sinilendi öyle diyo :D

sakarat15

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eminim Öyledir Lan 14 yaşındaysan O Ne Ses lan Ayni Bebek Sesi :sırıtmak: Ezik Yha.. :sırıtmak: Digeride Zaten Skypesi:emre övüş Skypden Resmine Bakin Ve Söyleyin Bu 14 Yaşında Olabilir mi Olsa Bile Sesini Duymaliydiniz..Ayni 4.Sınıfa giden birinin Sesi :sırıtmak: :sırıtmak: :sırıtmak: :sırıtmak: :sırıtmak: :sırıtmak: :sırıtmak: :sırıtmak: !!!![DOUBLEPOST=1370002620,1370002521][/DOUBLEPOST]
:sırıtmak:
Alın işte ben boşuna demiyorum Volkan Benim çoluk çocuğa ayıracak vaktim yok Bildirmelerimi kirletme yoksa şikayet edcem daha mesaj yazma

latif

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yav bunlar zaten ölesine benim diğer konularıma bi bak istersen bu yapı sadece sıkıldığımiçin yaptım yani haklısın saçma 5- 10 dklik bişiokadarbile deil:sırıtmak: