Bilgisayarım iyi fakat minecraft ta dahil olmak üzere birçok oyun kasıyor

umut ilbay

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bilgisayarım özellikleri : Laptop , Modeli : Toshiba Satellite C-50B Bios 1.60 işlemci : İntel Celeron CPU N2840 2.16 ghz 4 gb ram ekran kartı ise intel hd graphics 2 gb fakat mod yükleyince (grafiksel modda değil) çok kasıyor texture pack kullanmıyorum minecraft gibi birçok oyunda kasıyor tek kasmayan oyun skyrim nedenini bilen varsa ve söylerse çok teşekkür ederim :(:(

umut ilbay

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hangi oyunlarda donuyor ? Ortak noktalarına bakıp öyle konuşmak daha iyi olur. Her şeyin güncel mi ?
Başlat > Çalıştır > Dxdiag - Gösterir misin ?

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Skyrimi falan full grafiklerde hafif donmalarla oynanıyor fakat far cry 3 apb reloaded borderlands 2 gibi oyunları 800 x 600 çözünürlükte ve en düşükte oynamama rağmen donmalar ve kasmalar oluyor :(
Aynen etiketlerdeki gibi çok iyi (gerçekten benim pc ile karşılaştırsan 20 kat :/)
Gerçekten bilgisayarın çok iyiymiş <_<
1 gb ramli 500 mb ekran kartlı pc den buna geçince bana göre iyi :emin:

Son düzenleme:

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşlemcin iyi değilken işlemcini aynı zamanda ekran kartı işlemcisi (GPU) olarak da kullanıyorsun, doğal olarak işlemci grafiklerle uğraşırken modlara gücü kalmıyor. Bu durumda ya ekran kartı alacaksın ya da işlemciyi değiştireceksin. Yine de oyuna fazladan RAM vermek belki biraz olsun fayda edebilir.

umut ilbay

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İşlemcin iyi değilken işlemcini aynı zamanda ekran kartı işlemcisi (GPU) olarak da kullanıyorsun, doğal olarak işlemci grafiklerle uğraşırken modlara gücü kalmıyor. Bu durumda ya ekran kartı alacaksın ya da işlemciyi değiştireceksin. Yine de oyuna fazladan RAM vermek belki biraz olsun fayda edebilir.
ram verdim zaten en yakın zamandada laptobumun soketi varsa alıcam ekran kartını ^_^ cevabınız için teşekkürler