Bilgisayarım kendi kendine yazı yazıyor

MrGorkemEfe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Herkeze merhaba
ilk önce bu konuya baktığınız için çok teşekkür ederim
öncellikle bilgisayrım'da bir virüs araması yaptım ve hiçbir virüs çıkmadı ama bir kaç kere bilgisayrın sağ üst köşesine sert bir yumruk attım pc dayanıklı ama notebook belkide vurduğumdan olabilir
yazdığı şeyler ise
bu işaret ( * ) sınırsız yani hep yazıyor hiç durmuyor.
bu işaret ( + ) o tuşa tekrar bastığımda o harfi yazmayı bırakıyor
bu işaret ( ! ) yazma dakkikası değişiyor anlamında
harfler : m , h , d ,a , vs .

M * + !
h * + !
d * + !
a * + !
lütfen yardım edin artık bu tuşlara hep basmak istemiyorum .

KorayAras

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
"+" tuşuna bastığımda duruyor demişsin, belli ki tuş takılıyor, aynısı bazen benim bilgisayarımda da oluyor.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Tekrar sert okkalı bir yumruk atın. Bunu gören notebook korkacağı için akıllı duracaktır. Şakayı bırakırsak bende de bu olay çok önceden Minecraft oynarken başıma geliyordu. Ama vurduğun için olacağını sanmıyorum. Bazı ayarlarla oynamış olabilir misin?

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
eski bilgisyarımda benzeri vardır açıldıkton sonra hep 1 tuşuna basıyordu klavyeyi değiştirdim sorun gitti

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Klavye kullansaydın iyiydi de notbuk biraz zor. Ama sana önerim o tuşları çıkarıp içindeki "buton" diyebileceğim genellikle beyaz olan şeyi düzeltmen.. Yani açıklamak biraz zor ama resmini atayım daha iyi anlarsın..
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Klavyenin içi büyük ihtimal buna benzer, normalde tuşlar dışarı doğru olur fakat çok kullanılırlarsa veya zorlanılırlarsa içeri girerler veya bozulurlar. Bozulması durumunda kaldırman pek bir anlam ifade etmez. Fakat büyük ihtimalle "Basınca düzeliyor" dediğin için seninki bozulmamıştır. İçeri girmiştir D:

Üff açıklayamadım anlamaya çalış pls xd

MrGorkemEfe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
eski bilgisyarımda benzeri vardır açıldıkton sonra hep 1 tuşuna basıyordu klavyeyi değiştirdim sorun gitti
Klavye de sıkıntı hiç yok
Tekrar sert okkalı bir yumruk atın. Bunu gören notebook korkacağı için akıllı duracaktır. Şakayı bırakırsak bende de bu olay çok önceden Minecraft oynarken başıma geliyordu. Ama vurduğun için olacağını sanmıyorum. Bazı ayarlarla oynamış olabilir misin?
arkadaşımın dediği gibi açıkladım

Klavye kullansaydın iyiydi de notbuk biraz zor. Ama sana önerim o tuşları çıkarıp içindeki "buton" diyebileceğim genellikle beyaz olan şeyi düzeltmen.. Yani açıklamak biraz zor ama resmini atayım daha iyi anlarsın..
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Klavyenin içi büyük ihtimal buna benzer, normalde tuşlar dışarı doğru olur fakat çok kullanılırlarsa veya zorlanılırlarsa içeri girerler veya bozulurlar. Bozulması durumunda kaldırman pek bir anlam ifade etmez. Fakat büyük ihtimalle "Basınca düzeliyor" dediğin için seninki bozulmamıştır. İçeri girmiştir D:

Üff açıklayamadım anlamaya çalış pls xd
galiba biraz zor anlayacağım

"+" tuşuna bastığımda duruyor demişsin, belli ki tuş takılıyor, aynısı bazen benim bilgisayarımda da oluyor.
+ bir işaret normalde o tuşa bastığımda duruyor demek istediğim ama konuda belirtiğim + simgesi şuna ifade ediyor > bu işaret ( + ) o tuşa tekrar bastığımda o harfi yazmayı bırakıyor

Herkese tşekürler inşallah düzeltebilirim sizin yardımlarınızla

ALONEMİRAAY

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben canlı dersteydim derste yabancı dildi googleye birisu bune ingilizce yaıp arattı ve çeviri açtıııııııı HACKLENDİ GALİBA VE SÜREKLİ BİLGİSAYARIMA VİRUS GEÇTİ UYARISI GELİYOR LÜTFEN YARDIM EDİNN:kalp:

Son düzenleme: