Bilgisayarım mikrofonumu algılamıyor

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadşlar benim 2 tane bilgisayarım var biri leptop bunda sorunsuz çalışıyor ama masaüstü algılamıyor bu sorun hakkında bilgisi olan yardım edebilirmi ?

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Belki de fark etmeden laptop'un iç mikrofonunu kullanıp ondan sorunsuz sanıyorsundur? Yani mikrofonun kendisinde bir sorun olmasın?
Eğer yoksa da masaüstü bilgisayarda mikrofon için kurulmuş önceki sürücüleri kaldırıp kendi sitesinden indireceğin en son sürücüyü kurman gerekebilir. :sgül:

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Masaüstü bilgisayarın hoparlör girişinin yanına takacaksın. Ön tarafa takarsan çalışmıyor bazıları. Sonra da sürücüsünü güncelle

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Belki de fark etmeden laptop'un iç mikrofonunu kullanıp ondan sorunsuz sanıyorsundur? Yani mikrofonun kendisinde bir sorun olmasın?
Eğer yoksa da masaüstü bilgisayarda mikrofon için kurulmuş önceki sürücüleri kaldırıp kendi sitesinden indireceğin en son sürücüyü kurman gerekebilir. :sgül:
Laptopun zaten kendi mikrofonu yok -_- daha öncede hiç mic yoktu veya kullanmadım[DOUBLEPOST=1407064987,1407064934][/DOUBLEPOST]
Masaüstü bilgisayarın hoparlör girişinin yanına takacaksın. Ön tarafa takarsan çalışmıyor bazıları. Sonra da sürücüsünü güncelle
Ordan ulaşmazkı bana ama bir deneyim (mikrofon kulaklıklı )

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
sorun hem driver kartından hemde takılan yerden kaynaklanıyormuş teşekkürler