★Bilgisayarım Özellikleri

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ben zaten GTA 4 indirip oynadım ve hiç kasmadı siz ne mariosundan bahsediyosunuz anlamadım[DOUBLEPOST=1426665711,1426665615][/DOUBLEPOST]

Dostum cd ile format attım casper yazısı geldi ve benim ekran kartım çok iyi
Ekran kartın ne cidden ss alıp at bi ayrıca ekran kartın isterse gtx 970 olsun. O işlemci 2 GB ram ve 32 bit işletim sistemi ile pek bi yere gelemezsin. Bence 8 GB ram bile az kalıyor tabi kullanıcıdan kullanıcıya değişir.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
o zaman laptopmu pc mi x530mu ne ise ets 2 low 640 480 5 fps onar
Ben zaten GTA 4 indirip oynadım ve hiç kasmadı siz ne mariosundan bahsediyosunuz anlamadım[DOUBLEPOST=1426665711,1426665615][/DOUBLEPOST]

Dostum cd ile format attım casper yazısı geldi ve benim ekran kartım çok iyi

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba !
ben buna yakın özellikteki bir bilgisayarda Crysis 2 , FarCry 3 , Gta 4 oynadım hiç de kasmadı deneyebilirsin !
ben gta 4 ü low da 3gb ram ile hem diğer özellikler bundan iyi ve 3gb ram ile lowda hafif bir kasma ile oynarken sen bundan daha kötü bir bilgisayarla gta 4 ü crysis 2 yi ve farcry 3 ü kasmadan oynuyorsun hmm ben kendi bilgisayarıma farcry 3 yüklemiyorum boşuna internet israfı diye biraz yalan söylersin anladıkda bu kadarda yalan olmaz.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Benim bilgisayarımın özellikleri senin ki ile aynı -ekran kartını bilmediğim için çalışır mı bilmiyorum?- DmC Devil May Cry, Far Cry 2, Batman: Arkham Aslyum, Call Of Duty: Modern Warfare 2, Dead Space 1 ve 2'yi, Deus Ex: Human Revolution ve bunlar gibi onlarca oyunu düşük ayarlarda sadece bazı sahnelerde kasarak oynadım. Sana "Can You Run İt" sitesini öneriyorum bilgisayarının hangi oyunları kaldırıp kaldıramayacağını oradan öğrenebilirsin.

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Benim bilgisayarımın özellikleri senin ki ile aynı -ekran kartını bilmediğim için çalışır mı bilmiyorum?- DmC Devil May Cry, Far Cry 2, Batman: Arkham Aslyum, Call Of Duty: Modern Warfare 2, Dead Space 1 ve 2'yi, Deus Ex: Human Revolution ve bunlar gibi onlarca oyunu düşük ayarlarda sadece bazı sahnelerde kasarak oynadım. Sana "Can You Run İt" sitesini öneriyorum bilgisayarının hangi oyunları kaldırıp kaldıramayacağını oradan öğrenebilirsin.
kod meve 2 advancıd warvır dan iyi bence ben gts 450 amp 4 gb ile oynuyorum rahat mw2 yi