Bilgisayarım Resetleniyor.Laptop Acer

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Acer adlı markalı laptop um resetleniyor.

Eskiden minecraft oynarken hiç ısınmazdı artık..
Acayip derecede ısınıyor.Ve hemen resetleniyor.Bilgisayarda oyun bile oynayamıyorum..

Soğutucu alacam Eylül'ün 5 inde inşallah..
Ama soğutucu vermeden başka bir çözüm yolu bulamazmıyım ?
Sizden yardım istiyorum.Cevaplarınız çok önemli.Lütfen ciddiyete önem verin.

Şimdiden teşekkürler.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Termal Macun (Soğutma için) bitmiş veya azalmış olabilir. Termal macunun yenilenmesi şart. Eskiden bilgisayarımdada böyle oluyordu.

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Aynı problem benim eski Acer'da da vardı. Adamlar laptop yapmayı bilmiyor sanırım. Her ne kadar soğutucu alsam, temizletsem, tamir ettirsemde sorun hep ama hep devam etti. Son çözüm yeni bir laptop maalesef. -_-

crafter_alperen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sarji dolduktan sonra sarj kablosunu takili birakmazsan ve bir notebook sogutucu kullanirsan duzelecegini dusunuyorum.

junitre

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bendede vardı o sorun aynı şekilde Acer laptop ancak bir arkadaşım bir şey demişti bu bilgisayardan falan bir şeylere girip yapıyorduk ondan sonra uzun bir süre kapanmamıştı.Ayrıca o işlem hala duruyor bilgisayarda ancak yine kapanıyor bende elektrikli süpürgeyle fan kısmına tuttum iyice temizlemeye çalıştım.Şimdi hiç kapanmıyor.Arada bir temizliyorum yetiyor.

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Bende aynı şeyi yaptım ama şöyle.

Bilgisayarı kapağını kapattım.Direk arkasını çevirdim deliklere tutarak yaptım.Olmadımı acaba ?

junitre

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer bilgisayarın o olayını yaptıysan bilgisayarı ters çevirip iyice fan kısmına alt taraflarını komple temizle yapıştır o kısıma tozları içine çeksin.Tozlar bilgisayarın fanını zamanla yavaşlatıyor.