Rezerve yapayım ne zaman yükleyeyim?bende ekran kartlarını görmedi , şimdilik dursun rezerve alın sadece
tam sürüm çıktığında otomatik olarak indirecek sana,update kısmındaki güncelleme önizleme sürümü o kalsınRezerve yapayım ne zaman yükleyeyim?
.Bnm pcmde get windows 10 çımadı.Otomatik sitesinden rezevre etceğimtam sürüm çıktığında otomatik olarak indirecek sana,update kısmındaki güncelleme önizleme sürümü o kalsın
o konuda bi fikrim yok.Bnm pcmde get windows 10 çımadı.Otomatik sitesinden rezevre etceğim![]()
yaş maximum 12,babası sistem almış adamın sorusuna çok ters cevapalr veriyosunahahaha kıskanç
düzgün tavsiye verdim kıskançlığından ego kasıyor demişsin
sistemin kötü olunca insan olmuyon mu? ben herkeze insan olduğu için değer veriyom burda tavsiye verdim düzgün bi şekilde hemen ego kasıyo demişin allah ailene sabır versin, amin yarabbim!
ego kassam konu açar kasardım merak etme canım ben ego kasmıyorum![]()
Burada böyle davamayı kes.Ayrıca bir şey farkettimde sen mesaj yazıyorsun ve ssana mesaj eklinmiyor eheuheuhahahaha kıskanç
düzgün tavsiye verdim kıskançlığından ego kasıyor demişsin
sistemin kötü olunca insan olmuyon mu? ben herkeze insan olduğu için değer veriyom burda tavsiye verdim düzgün bi şekilde hemen ego kasıyo demişin allah ailene sabır versin, amin yarabbim!
ego kassam konu açar kasardım merak etme canım ben ego kasmıyorum![]()
._. Terket burayı ._. Ego yapıyorsun iştekardeşim sinir ediyo ama adam gibi yardımcı olim dedim tavsiye verdim kıskanç gelmiş burda ego kasıyon diyo sinirlendim yaaa
ego kassam nie burda kasim?? gider arkadaş ortamımda kasarım egoyu hem parayla ego mu olurmuş parayı ben kazanmıomki babam kazanıyo babam ya işçi olsa nolurdu pc alamazdım askeri ücret falan alsa nolurdu yaa benim olmayan şeyle nie ego kasam??
anlayışın için teşekkürler nickin güzelmiş bu arada :alay::alay::alay:![]()
en az %70 ? ciddimisingtx670m mobil ekran kartı
yani dizüstü şu bilgisayar:mobil kartlar ısınır ve normal karttan az performanslıdır + önemli olan belleği değil hızı r9 285 e bak hele
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
müthiş hızı var bendeki bunun sapphire modeli bunu buldum aynı özellikleri
dizüstüyle gelip hava basanı da ilk defa görüyom ahahaha
mobil kart bide
en az %70 daha az performanslı o normal gtx670 den çünkü leptop kartı
Çok fazla smile kullanıyorsunsenin kartın normali benimkinden iyi ama sendeki mobil dizüstü kartı o yüzden performansı daha düşük
bilgililer gelsin istersen arkadaşlarını çağırmada daB)B)
![]()
Yüzde 70 felan değil. Kıçınızdan rakam uydurmayın. Artık bu sayı yüzde 20 lere kadar düşürüldü.gtx670m mobil ekran kartı
yani dizüstü şu bilgisayar:mobil kartlar ısınır ve normal karttan az performanslıdır + önemli olan belleği değil hızı r9 285 e bak hele
müthiş hızı var bendeki bunun sapphire modeli bunu buldum aynı özellikleri
dizüstüyle gelip hava basanı da ilk defa görüyom ahahaha
mobil kart bide
en az %70 daha az performanslı o normal gtx670 den çünkü leptop kartı
bak aynı ikiside o mobil kart ama daha yavaş xdxdxd
bitek ramin iyi işlemcide çöp
win 7şuanki sistemin win xp falansa herşeyin uçar diğilse silinmez biçimlendirme yapmıcan bide
windwos 10 u rzerve edeceğim 31 temmuzda tyükleyeceğim göz kırpmayıda kes gıcık olyuor*8.1 e çık 10 kurulcak gibi değil şimdilik çoğu şeyi desteklemiyor
8.1 update 3 en yenisi türkçesinin korsanı falan var netde ama sakın güvenme onlara virüslüler!!! vatan linki vereyim sana şurdan satın al
indirimli 296 tl 64 bit kaldırmıyosa 32 bit al oda bu fiyata![]()