AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Bilgisayarımda anlamadığım şekilde internet yok.
Sorunları gidermeye çalıştığım da ise bu hata ile karşılaşıyorum: Kablosuz bağdaştırıcı veya erişim noktası sorunu ve Varsayılan ağ geçidi kullanılamıyor.

Uğraşsam da yapamadım, eninde sonunda gelsede üzerinde ünlem işareti oluyor, bazen de hiç gelmeyip üzerinde yıldız işareti oluyor. Modemi resetlememe rağmen sorun aynı. Diğer cihazlarda sorunsuz fakat bilgisayarda bir problem var.

Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleme:

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarında VirtualBox tarzı bir program var mı? Ben de bu uygulama sorun yapmıştı ve silince düzelmişti.

AtomyTR

Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Bilgisayarında VirtualBox tarzı bir program var mı? Ben de bu uygulama sorun yapmıştı ve silince düzelmişti.
Ciddimisn ? Tamam denemekte fayda var..
.Öyle bir program indirmemism.

şu an bağlandı ama ! İşareti var.Ama netin yanında sınırlı bağlantı yazıyor.Suanda bağlandı ama hiçbir yere giremiyorum sanki netim yok..

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
Büyük ihtimalle driverları güncellemen lazım öyle değilse wifi ayarlarını kontrol et. Bende de İnternet problemleri oluyor İnternet kesiliyor kablolu olmasına rağmen. Driverları nasıl çevrimdışı güncelleyeceğini öğren. İyi forumlar

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
IP Çakışması olma ihtimali var fakat çözümü hakkında bir fikrim yok.WI-FI kanalıyla alakalı da olabilir.

AtomyTR

Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Arada.bi düzeliyor ama 144p videoyu anca izliyorum tablettede oyle..

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarında hamachi, wamp server vs programlar varsa bunlar ip çakışmasına nadiren yol açabiliyor bunun haricinde ağ bağdaştırıcı aygıtların güncel olmayabilir Driver Booster gibi programlar ile güncellemeyi dene.

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarında hamachi vs. varsa kaldır aygıtlarda bir sorun olduğunu pek sanmıyorum önceden ama yok internete girebiliyorum ama çok yavaş diyorsan sorun ya senin modeminde yeni bir modem al yada sağlayıcıdadır sorun müşteri hizmetlerini ara

AtomyTR

Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Teşekkürler hepinize.Hamachiyi kaldırdıktan sonra düzeldi.Ya da kendiliğinden düzeldi bilmiyorum.
Genede bu durumdan faydalanıp bir daha böyle bir şey olursa hazırlıklı olmak için bu yorumları not defterine ekleyeceğim.

Teşekkürler.

Son düzenleme: