Bilgisayarımda Sorun Var [Yardım]

fthb14

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bilgisayarım normal olarak çalışıyordu ve sonra birden nolduğunu anlamadan bişiler oldu bilgisayara yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler.

Bilgisayarımı ilk açtığımda mavi ekran çıktı ama o yazılı olan değil normal mavi ekran çıktı hiç bi dosya felan gözükmüyor ondan sonra ctrl alt delete yapıp oturumu kapattım başka bi oturuma geçtim o oturumda açıldı ama dosyalara açtıgımda (2 click le veya sağ click aç) birden bütün ekran yenileniyor gibi oluyor. Sonra yönetici olarak açınca öyle bir şey olmuyor ama minecraft felanda bozuldu bi chorme girebiliyorum. Bu arada bi çözüm bulamazsam format atıcam. Format atmadan çözümü bilen varsa yazabilirse çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Harddisk büyük bir hasar almış gibi eğer yükleyebiliyorsan bir S.M.A.R.T testi yapabilen bir program yükle "Reallocated Sector Count" olarak geçen bir girdi olur yanlış hatırlamıyorsam onun ölü sektörleri gösteriyor olması gerekli, onun sayısını buraya atabilirsen en azından bir şeyleri elemiş oluruz

fthb14

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Harddisk büyük bir hasar almış gibi eğer yükleyebiliyorsan bir S.M.A.R.T testi yapabilen bir program yükle "Reallocated Sector Count" olarak geçen bir girdi olur yanlış hatırlamıyorsam onun ölü sektörleri gösteriyor olması gerekli, onun sayısını buraya atabilirsen en azından bir şeyleri elemiş oluruz
hemen bakıyorum saol[DOUBLEPOST=1430647003,1430646899][/DOUBLEPOST]Ufak araştırdımda bunla ilgisi yoktur. Teşekkürler yinede

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
hemen bakıyorum saol[DOUBLEPOST=1430647003,1430646899][/DOUBLEPOST]Ufak araştırdımda bunla ilgisi yoktur. Teşekkürler yinede
Aslında çok fazla var
Şöyleki masaüstündeki arkaplandan kısayola dahil herşeye erişirken mft kullanılır eğer mftye erişim yoksa, mft bozulmuşsa yada verilerde çok fazla bozulma olduysa sistem gerekli yerlere erişemez ama hatada vermez sonsuza kadar aramaya devam eder ki senin bahsettiğin mavi ekran durumuda aynen öyle
Ama tabi o erişimi engelleyen çok hatalı bir programda olabilir
Win32de hatalı kullanımı çok büyük sorun çıkartabilen şeyler var kendimden biliyorum sistemi zor kurtarmıştım
Tabi bu durum için repostda olsa sistem geri yükleme en iyi çözüm olur :(

fthb14

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Aslında çok fazla var
Şöyleki masaüstündeki arkaplandan kısayola dahil herşeye erişirken mft kullanılır eğer mftye erişim yoksa, mft bozulmuşsa yada verilerde çok fazla bozulma olduysa sistem gerekli yerlere erişemez ama hatada vermez sonsuza kadar aramaya devam eder ki senin bahsettiğin mavi ekran durumuda aynen öyle
Ama tabi o erişimi engelleyen çok hatalı bir programda olabilir
Win32de hatalı kullanımı çok büyük sorun çıkartabilen şeyler var kendimden biliyorum sistemi zor kurtarmıştım
Tabi bu durum için repostda olsa sistem geri yükleme en iyi çözüm olur :(
tamam akşama doğru geri yükleme yapmayı düşünüyorum saol :D

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu sorunun benzeriyle bende karşılaşıştım. Sadece senin bahsettiğin mavi ekran yoktu görebiliyordum fakat kapatıp açsamda HİÇBİR DOSYA ile etkileşime giremiyordum. Bunun sebebi ise YALANCI VİRÜS PROGRAMLARI imiş. Sebepsiz bir şekilde bütün dosya erişimini sıfıra indirip dosya kaybına sebep oluyorlarmış. Tabi o sırada PC savunmasız kaldığı için hacker'lar doluşuyor. Ama bilemiyorum farklı hatalar olabilir ikiside. Acilen geri yükleme yapmalısın. (Bence.)

fthb14

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bu sorunun benzeriyle bende karşılaşıştım. Sadece senin bahsettiğin mavi ekran yoktu görebiliyordum fakat kapatıp açsamda HİÇBİR DOSYA ile etkileşime giremiyordum. Bunun sebebi ise YALANCI VİRÜS PROGRAMLARI imiş. Sebepsiz bir şekilde bütün dosya erişimini sıfıra indirip dosya kaybına sebep oluyorlarmış. Tabi o sırada PC savunmasız kaldığı için hacker'lar doluşuyor. Ama bilemiyorum farklı hatalar olabilir ikiside. Acilen geri yükleme yapmalısın. (Bence.)
tırsmaya başladım yapıyorum şimdi :D saol.