Bilgisayarımdaki Virüsler

Rival

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Beyler bilgisayarımda çok fazla virüs var. Bir programı indirdim virüs çıktı kendiliğinden bazı programları indirip duruyor.Bilgisayarım açıldığında install yapmamı istiyor fakat yapmıyorum. Youtube gibi video siteleri ve forumlarda felan sağ , sol ve alt tarafta garip garip reklamlar çıkıyor felan.Ailem de şikayetçi artık temizlememi söylediler.
YAC ( Yet Another Cleaner ) temizledim çok güzel oldu fakat pc yi açıp kapatınca yine sorunlar çıktı. Ayriyetten kendiliğinden farklı bir sekme açılıyor ve reklam çıkıyor felan. Nasıl düzeltebilirim, hangi programı önerirsiniz?

Rival

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sağol çok teşekkür ederim. YAC yüklememiştim aslında pc de varmış ben de deneyim dedim :D[DOUBLEPOST=1408283831,1408282697][/DOUBLEPOST]Eset indirmeye çalıştım kötü niyetli bir program çalışmasını engelliyor diye bir hata aldım ne yapmalıyım?

_Iskefiyeli_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Anti-Malware indir, kullan ve daha sonra da virüs bulaşmadan önceki tarihe sistem geri yüklemesi yap. Ben böyle çözdüm.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Sağol çok teşekkür ederim. YAC yüklememiştim aslında pc de varmış ben de deneyim dedim :D[DOUBLEPOST=1408283831,1408282697][/DOUBLEPOST]Eset indirmeye çalıştım kötü niyetli bir program çalışmasını engelliyor diye bir hata aldım ne yapmalıyım?
Güvenli modda çalıştırmayı denedinmi ?
Eğer olmuyorsa Kaspersky'i deneyebilirsin + olarak yac engelliyor olabilir onu silip tekrar deneyebilirsin .3

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Eğer bilgisayarındaki virüsleri temizlemen gerekiyorsa AdwCleaner öneririm.

Progr4mm3r

Running in the memes
En iyi cevaplar
0
Avira en iyi beles antivirus crack lazim degil

I sent this message from my Samsung Galaxy S3. Forgive me for my writing mistakes.

Progr4mm3r

Running in the memes
En iyi cevaplar
0
Bi de reklamlari engellryen AntiAdPlus mi ne vardi telefonda oldugum icin hatirlamiyorum chrome a eklentilerden yukle ^_^

I sent this message from my Samsung Galaxy S3. Forgive me for my writing mistakes.

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hepsini boşver direk
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
indir en azından biri çalışır ve YAC (Fidye Yazılımı - Ransomware)'i silicek...

Sana iyi bir koruma olarak ücretsiz AVG yi öneriyorum. Parasız antivirüslerin en iyisi ESET filan hikaye.
Tabi paralı diyorsan Kaspersky...

Mert_Kurt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen temizlemeye calistikca daha kotu olur sistem kasar virus temizleme programlariyla en iyisi format at

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Unchecky indir downkoad.com hibi ditelerden inen sponsorlu dedikleri reklam prıgramlarını infirirken uyarır bak indircen emin misin der yani işime yarıyo benim

=-{Telden yazıyom hatalar olabilir}-=

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Malwarebytes kur gitsin ya.

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.