Bilgisayarımın Geleceği Ve Minecraft...

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam şirkete sövmek yerine gidin 1.5klık bir pc alın, 2003 model kullanmak nedir?
Çok abartıyorsunuz bu konuları.

YunusEmreGT

"Talk is cheap, show me the code."
En iyi cevaplar
2
Önce verdiğin selamı alayım Aleyküm Selam.
Konunu baştan sona okudum ve kendi görüşümü belirtmek istedim.

Benim görüşüm şudur ki;
Türkiye'de dahil olmak üzere Minecraft 1.7 sürümünden itibaren amacından sapmaya başladı. Her ne kadar Minigame, Survival, SkyBlock sunucu kurulsa da bunun önüne geçilemedi. Sonuç olarak Minecraft insanların PvP için girdiği, yok makro, yok kill aura vs.. bunları kullanmaktan zevk alındığı bir hal almaya başladı.

Daha sonrasında Mojang bu sorunların önüne geçmek için bu yöntemi buldu. (...ki diğer yöntemlere göre daha mantıklı bir seçim)
1.9 sürümünde birçok hile kısmen engellendi, BuildUHC ve MCSG gibi saçma oyunlar azalmaya başladı. Bunların üstüne bahsettiğiniz gibi FPS, ekran kartı sorunları oluştu. Fakat Mojang bu konuyu da yavaş yavaş düzeltmekte.

2015'te (bak 2015 ne kadar eski...) tüm dünya akın akın 1.9 sürümüne geçerken bizde hala 1.7 Fekşın Ful Pivipi Sunucu tarzı sunucular açmaya devam edildi. Zaten sürümler ilerledikçe herkes mecburen ileri sürümlere geçmeye başlıycak ve bu sorun da çözülecek. Fakat biraz zaman lazım...

Yorumu baştan sona okuyanlara teşekkürler, en azından bu benim kendi görüşüm.​

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aleyküm Selam Kardeşim;
Öncelikle Sana Şunu Söyleyeyim Minecraft PC versiyonunda Java dilini kullanır ve bu yüzden oyunu düzenlemek görece daha kolaydır, Xbox 360, Raspberry Pi ve Android versiyonları ise C++ ile, IOS versiyonu ise Objective C ile geliştirilmiştir.
Yani Anlıycağın Sadece Java Kullanılmıyor,
Ekran Kartı'na Gelirsek. Sana Şöyle Söyliyim Bırak MineCraft'ı En Basit Sıradan Bir Oyun Bile Mutlaka Ekran Kartı Gereksinimi Duyar. Ve Sen Bunu CS:GO İle Karşılaştırıyorsun. Ram Konusuna Gelirsekte İlk Gereksinimi Yani Sen Ayarlama Yapmadan Önce ki Gereksinimi ve Kullandığı Miktar PC'ni Yorabilir Ancak Bunu Java'dan Çok Rahat Bir Şekilde Halledebilirsin. Ayrıca 2003 Model Bir PC Kullanıyorsun ve Bundan Fazla Bir Şey Ümit Etmemelisin.​

Ali_TR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Oyun CS:GO Değil ki Arkadaşım Ekran Kartı Ne Alaka ? FPS Oyunu musun sen ?" Sorusundan sonra okumayı bıraktım arkadaş sadece "FPS" oyunlarının ekran kartına ihtiyaç duyduğunu düşünüyor sanırım. Bilgisayarının durumunu şirkete yansıtıyorsun, saçmalık.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Neden ram bu kadar önem arz ediyor sizin için? Ekran kartı modeli, işlemci frekansı modeli ve üretim yılı, anakart yongası hiç önemsenmiyor nedense. Minecraft'ın adam gibi çalışması için kaliteli bir işlemci yetecektir. DDR4 bellekler sadece sistemin çalışma hızını ve üretkenliğini artırır. Benim 128GB ramim var ama Minecraft kaldırmıyor derseniz "nasıl yaa nasıl kaldırmaz olm" tepkisiyle karşılaşırsınız. @Breakthrough kankuletamın dediğine katılıyorum. Yeni model ürünler alın önümüzdeki yıllar içinde rahat edin. Ram ile Minecraft oyununda çok şi' yapamazsınız.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden ram bu kadar önem arz ediyor sizin için? Ekran kartı modeli, işlemci frekansı modeli ve üretim yılı, anakart yongası hiç önemsenmiyor nedense. Minecraft'ın adam gibi çalışması için kaliteli bir işlemci yetecektir. DDR4 bellekler sadece sistemin çalışma hızını ve üretkenliğini artırır. Benim 128GB ramim var ama Minecraft kaldırmıyor derseniz "nasıl yaa nasıl kaldırmaz olm" tepkisiyle karşılaşırsınız. @Breakthrough kankuletamın dediğine katılıyorum. Yeni model ürünler alın önümüzdeki yıllar içinde rahat edin. Ram ile Minecraft oyununda çok şi' yapamazsınız.
Yaa benim intel kor i50 gb ramım var api mc açlmy pls help!