Bilgisayarımın Özellikleri İyi mi ?

Cestwo20

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Konuyu yeni gördüm.
Kısaca Ramin güzel değil kaç Mhz da güzel diyorsun ki ?

Yeni nesil oyunlar 8 gb istiyor al 4 gb daha tak.

Pc donanımlarını detaylı incelemek istiyorsan Everest Ultimate programını indirerek bakabilirsin.

Ve bilgisayar GTA V açar ama 720P rahatça oynayabileceğini tahmin ediyorum.

Son olarak i7 i5 iyi mi tartışması nesil fark eder ama her nesilin İ7 si daha iyi.

Ve ve ve bir kaç donanım değiştirme programı dışında örneğin Windows puan değerlendirme vs. Donanım format sonrası değişmez sizin dost kazık atmış

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu yeni gördüm.
Kısaca Ramin güzel değil kaç Mhz da güzel diyorsun ki ?

Yeni nesil oyunlar 8 gb istiyor al 4 gb daha tak.

Pc donanımlarını detaylı incelemek istiyorsan Everest Ultimate programını indirerek bakabilirsin.

Ve bilgisayar GTA V açar ama 720P rahatça oynayabileceğini tahmin ediyorum.

Son olarak i7 i5 iyi mi tartışması nesil fark eder ama her nesilin İ7 si daha iyi.

Ve ve ve bir kaç donanım değiştirme programı dışında örneğin Windows puan değerlendirme vs. Donanım format sonrası değişmez sizin dost kazık atmış

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu konuda artık hiç şüphem yok parçayı değiştirmiş olabilir amma diğer özellikler aynıydı bir tek o değişmiş ki ben i7 yi çok severdim :(.
__
4 gb daha almama gerek yok ben nostaljik takılmayı seviyorum bilgisayarımda 28 tane nintendo oyunu var en güzel oyunlar.
Ben birde öyle Bf CoD gibi oyunları Sevmediğim için 4gb yeter bence bana.
Ama Tabi Bilgisayarımı Seneye Değiştireceğim Bu Son Senem Bu Bilgisayarımla.
Burda bir kaç tavsiye var bu bundan yüksek olursa iyi olur denilen seninkide mesela 4gb artık a 8gb tak diye bi tavsiye için saol.