Bilgisayarınıza bakım yapmanın yolları

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşe yarar bir konu. CCleaner ı kullanıyorum gayet iyi bir program.
Bu bilgiler için teşekkür ederim.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Fontlar küçültüldü. Eski sürüm linkleri yenilendi. Yorumlar için teşekkürler.

Reypax

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
CCleaner'a dikkat!

CCleaner’in 32-bit Windows srümünü 15 Ağustos tarihinden bu yana güncellediyseniz virüs bulaştırmış olabilirsiniz. Saldırı, “CCleaner’in meşru imzalı sürümünün 5.33 olduğunu bulan Cisco Talos’daki araştırmacılar tarafından keşfedildi

Kimler etkilendi?

Neyse ki, bu zararlı yazılım yalnızca CCleaner kullanıcılarının belirli bir alt grubunu etkiledi. Özellikle etkilenmiştir: Uygulamanın 32 bit sürümünü (64 bit sürüm değil) çalıştıran kullanıcılar, CCleaner veya CCleaner Cloud 1.07.3191 sürümünün 5.33.6162 sürümünü çalıştıran kullanıcılar

Amaç nedir?

Kötü amaçlı yazılım ayrıca aşağıdakileri içeren bir grup kullanıcı verisi toplamak üzere programlanmıştır: Bilgisayarı adı Windows güncelleştirmeleri de dahil olmak üzere yüklü yazılımların listesi Çalışan işlemlerin listesi İlk üç ağ adaptörünün MAC adresleri İşlemin yönetici ayrıcalıklarıyla mı, yoksa 64 bitlik bir sistem mi, yoksa çalışıp çalışmadığıyla ilgili ek bilgiler

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bunlara hiç gerek yok, anakartın tozunu şöyle güzelceme bir aldın mı bir şeyciği kalmaz.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
CCleaner Avast satın aldıktan sonra oluşan güvenlik açıklarından dolayı konudan kaldırılmıştır. Bu şeyleri yapmanızda fayda var bu arada @EternalZone hard diskin tozunu temizlesende içi çöp dosya v.b doldukça yavaşlayacaktır. Bilgisayarda ram ekran kartı yada cpu iyi olsada hard disk yavaşladıkça kastığını gözle göreceksin.

Depth

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu konudaki 4 yöntemi biliyordum. Ancak sonuç olarak güzel bir konu hazırlamışsınız.

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Yararlı diyorsunuz. Ancak; konu yanlış kategoride.

Gutenberg

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bildiğim halde unuttuğum birkaç bilgiyi sayenizde tekrar hatırladım. Bilmeyenler için de ekstra yararlı olacak bir konu.