En İyi Bilgisayarınızın Güvenliği İçin En İyi AntiVirüs Listesine Bir Göz Atmalısınız!!!

Sizce En İyi Antivirüs Programı Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    5

ngaina

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

• AVAST FREE ANTİVİRUS 2017
Bana sorarsanız avast gerçektende işini iyi yapanlardan Çünkü ücretsiz , bilgisayarın bellek az kullanıyor ,kolayca devre dışı bırakılınabiliniyor , web siteleri tarayabiliyor.

• AVG ANTİVİRUS FREEE 2017
AVG de güzel özellikler sunuyor en az AVAST kadar fakat ücretli kısmı pahalı ama eğer paranız varsa AVG 'nin premium hesabı size birçok güvenlik sağlayacaktır.

• BİTDEFENDER ANTİVİRÜS FREE EDİTİON 2017
Bitdefender da diğerleri kadar güvenliğinize yardımcı oluyor.Diğerlerinden tek farkı website oylaması yapmıyor.
Yani gireceğiniz sitenin ne kadar güvenli veya ne kadar tanıdık oldugu ölçen bir mekanizma yok.

• SOPHOS HOME

• COMODO ANTİVİRÜS 10

• PANDA FREE ANTİVİRÜS 2017
Benim araştırıp bulduğum programlar bunlar sizinde bildiğiniz güvenli ve iyi programlar varsa benimle paylaşıp öneride bulunabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• avast-logo.png
    avast-logo.png
    2 KB · Görüntüleme: 458
  • avg.jpg
    avg.jpg
    4.1 KB · Görüntüleme: 590
  • bit defender.png
    bit defender.png
    3.3 KB · Görüntüleme: 378
  • sophos.jpg
    sophos.jpg
    4 KB · Görüntüleme: 371
  • comodo.png
    comodo.png
    6.4 KB · Görüntüleme: 457
  • panda.jpg
    panda.jpg
    4.8 KB · Görüntüleme: 675

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Bilgisayarınızın güvenli olmasında yardımcı olabilecek tek şeyler:

• Her şeyi güncel tutmanız
  • Reklam engelleyici kurmanız
  • Gördüğünüz her linke tıklamamanız (OHA OLAMAZ MİNECRAFT FREE PREMİUM NOKTA EXE Mİ HEMEN İNDİRMELİYİM BUNUN VİRÜS OLMA İHTİMALİ YOK KONUDA ÖYLE YAZIYOR AAAA)

İlla antivirüs diyorsanız, Windows 8'den beri Windows'un içinde bir antivirüs geliyor, ismi Windows Defender. Onu kullanmanız yeter (Win 7 için ayrı indirmeniz lazım ve "Microsoft Security Essentials" diye geçiyor)

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarınızın güvenli olmasında yardımcı olabilecek tek şeyler:

• Her şeyi güncel tutmanız
  • Reklam engelleyici kurmanız
  • Gördüğünüz her linke tıklamamanız (OHA OLAMAZ MİNECRAFT FREE PREMİUM NOKTA EXE Mİ HEMEN İNDİRMELİYİM BUNUN VİRÜS OLMA İHTİMALİ YOK KONUDA ÖYLE YAZIYOR AAAA)

İlla antivirüs diyorsanız, Windows 8'den beri Windows'un içinde bir antivirüs geliyor, ismi Windows Defender. Onu kullanmanız yeter (Win 7 için ayrı indirmeniz lazım ve "Microsoft Security Essentials" diye geçiyor)
Windows defender gerçekten iyi bi program gayet yeterli dediğin 3. maddeye katılıyorum ek olarak:
"hile sisteleri"nden uzak durun amaçları inşalara bedava hile vermek değil bilgisayarınızı bozma ve bir çoğuda reklam amaçları için kullanıyor.

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
4 senedir virüs proğramı kullanmıyorum çünkü vürüs girer ise bilgisayarınıza sistem dosyalarını bozar direk virüs programı ile bi tarama yaparsınız ne kadar sistem şeyi var silip gider sonra pc yavaşlar bu yüzden dolayı önünüze gelen exe yi indirmeyin eğer olaki indirdiniz açtınız eğer;
exe kaybolur ise bilinki bu trojandır
indirdiğiniz exe açılmıyor ise bilinki bu trojandır
exeyi açtınız tekrar kapattınız ama indirdiginiz exeyi silemiyor iseniz bilinki bu trojandır
exe yi açtınız kapattınız sildiniz görev yöneticisi açılmıyor ise bilinki bu trojandır (google enter görev yöneticisi açılmıyor enter)
görev yöneticisini tüm herşeyi denediniz açamadıysanız bunun formattan başka bir tek yolu daha var onu buradan söyliyemem yada söylemiyeceğim çünkü hemen o virüs yapma şeyini indiririniz o yüzden söylemiyeceğim
process hacker diye bi program var görev yöneticisinin gelişmiş halidir onun ile bilgisayarınızdaki tüm açık şeylere bakabilirsiniz yani bunu sadece görev yöneticisi çalışmadıgında kullanın okudugunuz için teşekkürlerimi sunarım

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
process hacker diye bi program var görev yöneticisinin gelişmiş halidir onun ile bilgisayarınızdaki tüm açık şeylere bakabilirsiniz yani bunu sadece görev yöneticisi çalışmadıgında kullanın okudugunuz için teşekkürlerimi sunarım
O "Process Explorer" diye biliyorum ben. Linki
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bulabilirsiniz.

ServetPro

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bayadır ESET kulanıyorum virüs vs. şeyleri indirmiyor indirsende açamıyorsun bile baya iyi :)

UcanPatates26

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gençler MalwareBytes en iyileri bence.Sessizce arka planda çalışıyor...

OHA OLAMAZ MİNECRAFT FREE PREMİUM NOKTA EXE Mİ HEMEN İNDİRMELİYİM BUNUN VİRÜS OLMA İHTİMALİ YOK KONUDA ÖYLE YAZIYOR AAAA)

UnknownHero

Ya Çaresizsiniz, Ya da Çare Sizsiniz
En iyi cevaplar
0
Ben kendi bilgisayarımda sadece Windows Defender kullanıyorum, nedeni ise Avast bilgisayarı yavaşlatıyordu kaldırdım ve daha iyi bir performans aldım.! Defender tek başına zaten yetiyor :) İyi Forumlar

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle Windows Defender yeterli olacaktır güncel olduğu sürece ama illaki antivirüs programı istiyorsanız Panda çünkü ben ondan baya memnun kalmıştım.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende Defender bile kapalı, 2 yıldır kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım. Ergenlerin ferre macerası kötü sonla bitiyor genelde.

KeremTokgz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Post illaki bir kaç arkadaşa yararlı gelicektir fakat arkadaşlar benim sizlere önerim ;

Bilgisayarıma birçok defa virüs bulaştırmışlığım var bunları ne zaman virüs programları ile çözmeye çalışsam işler daha da kötüye gitmeye başladı.
Programlar falan hikaye
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
kendimiziz. Windows defender var zaten başka absürt şeyler kurmaya gerek yok.